Lákaniu z Číny musí odolávať hneď viacero hráčov z Barcelony. O astronomickej ponuke za Turana už vieme, Alvesovi zas ponúkajú v Číne luxusný plat, no po novom sa objavujú už aj správy, že chce nemenovaný klub z Ázie do svojich radov získať Javiera Mascherana. Toho by mohlo presvedčiť 50 miliónov eur!

Jefecito o tejto ponuke ale nechce ani počuť. Je plne oddaný Barcelone a hodlá za ňu hrať dovtedy, kým tam bude o jeho služby záujem. Javierovi sa nepáči ani myšlienka sťahovania sa na iný kontinent a zvykanie si prakticky na absolútne nový svet.

Zmluvu má Mascherano s Barcou platnú do roku 2018, pričom sa uvidí, či sa tento kontrakt ešte o rok či dva predĺži. Samotný hráč priznal, že svoju kariéru asi v Barcelone neukončí, no rozmýšľa skôr nad návratom domov. Peniaze nie sú priorita.

Okrem toho, že kluby z Číny sú ochotné ponúknuť hráčom vysoké platy, nemajú problém ani s ich vykúpením. Taký Beijin Guoan neváhal za Ardu Turana ponúknuť rovných 100 miliónov eur.

To, že nie každý tejto výzve odolá, sme mohli vidieť pri hráčoch akými sú Ramires, Jackosn Martínez či Alex Teixeira. Za posledného menovaného zaplatilo Jiangsu úctyhodných 50 miliónov eur.

zdroj a foto: mundodeportivo.com

Vendeta

17
2016-04-29 14:42:51

Futbal ide v tomto smere dole vodou..

Barca333

7
2016-04-29 14:52:46

Presne, podľa by sa malo s tým skončiť!!!
Ak mám byť úprimný som fanúšik FCB a futbalu, ale radšej mám hokej.....napr.: NHL okrem iného aj preto, lebo je tam zavedený PLATOVÝ STROP - je to super, viac vyrovnané zápasy, ťažko predpovedať kto vyhrá jednotlivé zápasy alebo ligu
Podľa mňa by sa to malo zmeniť.... aspoň tie nákupy lebo tie sumy sú strašné...

okbor

14
2016-04-29 14:48:58

OMG, za Ardu 100? To vážne? Konečne by mali možnosť spraviť dobrý obchod. Ale nespravia. Lebo FCB.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.