Bývalý hráč Barcelony Bojan Krkić v rozhovore pre Catalunya Radio hovoril o aktuálnych futbalových témach.

Messiho odchod z reprezentácie

"Keď som to čítal, nemohol som tomu uveriť. Veľmi ma to prekvapilo. Leo je však veľmi súťaživý hráč, dosť ho to ranilo, ale myslím si, že chce hrať na Majstrovstvách sveta. Reakcie ľudí sa určite k nemu dostali."

Dani Alves

"Vo futbale nie je veľa takých ako on, no každý je jedinečný. Nechápem, prečo ho Barcelona nechala ísť... Po Messim je to druhá najhoršia absencia, akú môžete mať. Nie je jednoduché nájsť na prestupovom trhu hráča v takej pozícii a s toľkými kvalitami."

Výkony Anglicka na Eure

"Hráči majú veľké kvality, ale Premier League je veľmi dlhá. Väčšina hráčov bojuje v lige až do konca, čo znamená veľa fyzickej a psychickej námahy."

Stoke City

"Je to tím, ktorý sa stále vyvíja, chce hrať atraktívnejší futbal. Našim hlavným cieľom je byť v prvej desiatke. Tento rok sme boli blízko k európskym priečkam."

TIP | Bojan: Odchod z Barcelony bol dobrým rozhodnutím
TIP | Bojan odišiel, lebo Guardiola nedodržal sľub, hovorí jeho otec

Pep Guardiola

"Premier League je skvelá nie len pre hráčov, ale aj pre trénerov. Prichádza do tímu, ktorý má veľmi dobrých futbalistov. Bude musieť urobiť nejaké zmeny, ale určite odvedie dobrú prácu."

Jeho najobľúbenejší štadión v Premier League

"Jeden z najunikátnejších štadiónov je Anfield, nikdy predtým som tam nehral."

Prázdniny

"Mal som dovolenku sedem a pol týždňa a budúci štvrtok sa vraciam späť do Anglicka. Po celý rok som ďaleko od domova, ale keď mám čas, rád navštevujem Katalánsko."

zdroj: weloba.com

foto: 8by8mag.com

Blstak

7
2016-07-01 10:51:58

Bojan, navždy v našich <3

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.