Aktuálny tréner brazílskeho národného tímu do 20 rokov, ktorý povedie Kanárikov na turnaji na Olympijských hrách v Riu, sa bude spoliehať na Neymara. Rogério Micale to povedal po prvom spoločnom tréningu jeho mužstva.

Brazília je na OH pravdepodobne najväčším favoritom na zlatú medailu z futbalového turnaja. Usporiadateľská krajina si veľa sľubuje hlavne od hviezdneho Neymara a lodivod Seleçãoa sa vôbec nehanbí priznať, že práve od neho bude osud Kanárikov na Olympiáde závisieť.

"Chcem byť na Neymarovi závislý. Aký tréner na svete by ho nechcel mať vo svojom tíme? Hovorí sa, že nie je dobré, aby ste sa spoliehali na jedného hráča, ale ja nesúhlasím. Vždy som chcel mať vo svojom tíme Neymara," vravel Micale.

Za spomenutie každopádne stojí, že 47-ročný manažér stále k dispozícii nemá Rafinhu, ktorý trénoval individuálne. Sport informuje o tom, že lekári sú v jeho prípade veľmi opatrní, pretože hrozí, že si obnoví nepríjemné zranenie a akékoľvek zdravotné problémy by preňho mohli znamenať rozlúčenie sa s OH.

Zdroj: thenational.eu, weloba.com
Foto: thenational.eu, weloba.com

fantomas

8
2016-07-20 21:50:24

Nemyslím si, že toto je dobrá taktika. Mohol by sa takto dostať pod tlak. Aj keď Neymar je naň zvyknutý.

NeymarKing1987

9
2016-07-20 22:04:37

utok je skvely gabigol, neymar, gabriel jesus, aj luan je sikovny hrac

okbor

5
2016-07-20 22:11:20

Trocha mimo článku, ale zaujímavá správa. Do výberu za trénera Argentínskej repre sa "cez médiá" prihlásil aj Diego Maradona a to takto: "Ak by ma oslovili, mohol by som vylepšiť tím a nezobral by som za to nič".

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.