Tradičný superpohár medzi víťazom Primera División a najúspešnejším z merania síl v Copa del Rey bude k videniu na domácom trávniku Sevillistas. V minulej sezóne Barcelončania získali titul v lige a opanovali aj Španielsky pohár vo finále proti Seville. Práve táto dvojka sa predstaví v dvojzápase o prvú trofej v ročníku 2016/2017. Kto si pripíše na konto cenný skalp? Zabávajte sa počas sledovania duelu v live stávkach!

FC Barcelona v poslednom súboji uhájila Gamper Cup, keď zdolala janovskú Sampdoriu 3:2. Domáci rozhodli o svojej výhre už v prvom polčase a až o dva presné zásahy sa postaral Messi. Hlavne ten z priameho kopu bol výstavný. Argentínsky virtuóz bol pri všetkých gólových momentoch, efektne prihrával aj Suarezovi, ktorý v 16. minúte otváral skóre stretnutia. Barcelonskí hráči zápas jednoznačne ovládali a zbytočne sa strachovali o výsledok až do konca. Ich aktuálneho protivníka možno považovať za úspešné pohárové mužstvo, veď posledné tri roky Európskej ligy vyhrali a minuloročná účasť v už spomínanom finále Copy to iba potvrdzuje. Sevillčania sa vedia dobre pripraviť a vyhecovať aj na papierovo silnejšie družstvá, a tak sa určite bude na čo pozerať aj v tejto bitke o predsezónnu korisť. Blaugranas prepadli takto pred rokom s Bilbaom a ich motivácia náprave renomé je o to silnejšia. Podarí sa Kataláncom premôcť svojho súpera?

Najväčšia tipérska komunita očakáva úspešné ťaženie Barcelony. Až 91% stratégov je o tom presvedčených!

Borec welldone odporúča v zápolení týchto mančaftov tipovať, že padnú 3 góly a viac pri kurze 1,58!

Neváhajte a navštívte Tiket arénu, ktorá je po vrch napakovaná tiketmi skúsených tipérov. Ešte nemáte účet v Tipsporte? Zaregistrujte sa ihneď a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!

zdroj: tipsport.sk
foto: sport.es

DanBarca

8
2016-08-13 17:57:34

Zostavu na zajtra vidím takto, postavíme to najsilnejšie čo máme k dispozícii a práve tento zápas ukáže, ako sú naši hráči pripravení na novú sezónu. Verím v prijateľný výsledok do odvety, ideálne by bolo víťazstvo (Stále mám v hlave prehru 4:0 na Bilbau).

Bravo - S. Roberto, Pique, Mascherano, Digne - Busquets, Iniesta, Rakitič - Arda, Suárez, Messi .

Visca el Barca!

Roman7

2
2016-08-13 22:52:54

po tom co predvadza obrana hodne pochybujem

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.