Na dnešnej tlačovej konferencii pred odvetným stretnutím dvojzápasu o Španielsky superpohár, v ktorom sa Barca stretne so Sevillou, sa objavil jeden z kapitánov klubu, Javier Mascherano. Ten pripustil, že uvažoval nad prestupom do talianskeho Juventusu, no na Camp Nou je stále veľmi šťastný.

TIP | Mascherano je stále kľúčom k dlhodobému úspechu

Lionel Messi sa vrátil do reprezentácie

"Leo bol po finálovom zápase mimoriadne frustrovaný. Všetci sme mali hlavu v smútku. Je náročné pozbierať sa po troch neúspešných finále v rade, nemyslím si, že jeho slová boli definitívne, bol len jednoducho veľmi sklamaný. Po zvážení vecí si následne podľa mňa uvedomil, že má národnému tímu stále čo ponúknuť."

Prehrávanie

"Leo možno nie je zvyknutý na prehry, pretože má báječnú kariéru, no to patrí k životu športovca."

Bauza

"Je tu pochopiteľne nový tréner, ktorý bude v kvalifikácii musieť pozberať body. Máme pred sebou šesť kľúčových zápasov, z ktorých body získať potrebujeme. Potrebuje sa ubezpečiť, že jeho myšlienkam rozumieme a on musí zlepšiť veci, u ktorých si myslí, že to je potrebné."

TIP | Nominácia Argentíny na najbližšie kvalifikačné zápasy

Sila Argentíny

"Titul sme nevyhrali už mnoho rokov, no aj tak vždy zostávame konkurencieschopní."

Začiatok sezóny

"Je to rovnaké každý jeden rok. Leo je skutočne výnimočný hráč, každý ročník o ňom tvrdíme, že vyzerá motivovanejšie než kedykoľvek predtým. Vyzerá tak už desať rokov."

Messiho predsavzatia

"Svoje ciele si kladie vyššie než akýkoľvek iný hráč. Nie sú vyššie ani nižšie, pred nami sú len iné výzvy. Tento rok sa vrátil so snahou nezískať len to, čo sa nám podarilo vyhrať v minulej sezóne, no dostať sa ďalej aj v Lige majstrov. Som šťastný z toho, že je šťastný. Je to nesmierne dôležité."

Bravo

"Claudio je skvelý profesionál, jeden z najskúsenejších hráčov v tíme. Obaja, ter Stegen aj Bravo, sú skvelými brankármi. Pre nás by bolo ideálne mať ich tu v tíme oboch. Porozumel by som ale aj tomu, keby sa rozhodol odísť, pretože by si myslel, že ide o najlepšie rozhodnutie pre jeho kariéru."

Spojenie s Juventusom

"Nebola to otázka toho, že by som sa tu cítil nedocenene, to som tu necítil nikdy. K svojmu šesťročnému pobytu v klube nemám žiadne výhrady. Po všetkom tom čase však začnete pochybovať o tom, či ste aj naďalej schopní hrať na požadovanej úrovni, či to stojí za to, či dokážete plniť aj naďalej požiadavky klubu."

Situácia

"Na konci sezóny som prehodnocoval niekoľko vecí, myslím si, že to fanúšikovia dobre vedia. Som vďačný klubu za to, že ma tu stále chcú. Myslím si, že tu stále mám čo ukázať."

Zdroj: dailystar.co.uk, fourfourtwo.com
Foto: archív, fourfourtwo.com

gabo111

1
2016-08-16 15:39:28

Len to nie.

gabo111

1
2016-08-16 18:26:18

Vy nechcete Masheho?

martin123

13
2016-08-16 16:21:03

Masche nám má stále čo ponúknuť. Ešte zo 1-2 roky môže hrať základ. Či už v obrane alebo na defenzívnom záložníkovi.

emiliano

13
2016-08-16 16:30:06

Masch ma nadchyňa svojou mentalitou - nikdy neodtiahne nohu, neustúpi, nevzdá sa... Kto by takého ňechcel?

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.