Nie je žiadnym tajomstvom, že Barcelona sa v aktuálnej dobe snaží podpísať štrvtého útočníka, ktorý by bol náhradníkom hviezdnej trojice Messi-Suárez-Neymar. Po skončení finálového stretnutia o zlaté medaily na Olympijských hrách sa nepriamo ponúkol Gabriel Barbosa alias Gabigol, ktorý priznal, že by rád hral s Neymarom.

TIP | Neymar: Teraz moji kritici zmĺknu
TIP | Brazília na čele s Neymarom mieri do histórie

"Teraz nastal čas na to, aby som rozmýšľal nad svojou budúcnosťou. Veľmi rád by som nastupoval po Neymarovom boku," povedal brazílsky útočník po zlatom finálovom dueli, v ktorom Kanárici zdolali výber Nemecka, čím sa aspoň čiastočne pomstili za potupnú porážku z Majstrovstiev sveta 2014, keď domáci futbalisti podľahli National Elfu 1-7.

FC Barcelona má na Barbosu pomyselné právo. Robert Fernández totiž pri nedávnej návšteve Južnej Ameriky, pri ktorej hľadal rôznych kandidátov na pozíciu náhradníka MSN, sledoval aj Gabigola. Jeho transfer do Katalánska nie je vylúčený, hráč je však skôr spájaný s Juventusom, Interom či Manchestrom United.

Zdroj: fcbarca.com
Foto: fcbarca.com, fichajes.net

peto-leo

31
2016-08-21 17:54:05

dobrý hráč,ale bol by zbytočný. Munir a Arda môžu kľudne zaskočiť za MSN...

gabo111

12
2016-08-21 18:12:57

Z Neymarom by im to určite išlo. ale nenahradí Ardu či Munira. Aj keď Neymar prestúpil do Barcy tak bol vačšinou na lavičke. A po čase ukázal svoje kvality. A ďalšia vec Luis Enrique je ďalšou prekážkov. Je to na ňom či ho kúpi alebo nie.

Rudla333

10
2016-08-21 18:17:01

Jeden z mých oblíbených hráčů. Rozhodně ho čeká velká budoucnost. Přestup k nám by pro něj byla hloupost. Musí hrát ;-) Inter, Sevilla, Valencie.. preferoval bych přestup tam.

bruno1

-8
2016-08-21 18:30:38

Vcera nehral nic moc. Vsetky protiutoky zabil zlou prihravkou

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.