Neymar získal olympijské zlato a od Luisa Enriqueho dostal pár dní dovolenky navyše, čo znamená, že sa do Katalánska vráti až po reprezentačnej prestávke. Hviezda Brazílie sa na trávniku Camp Nou objavila naposledy 23. mája, no Gerard Piqué rozhodnutie trénera Barcelony podporil.

Neymar vyhral s Brazíliou zlatú medailu a vo finále bol rozhodujúcim hráčom. Gerard Piqué si preto myslí, že útočníkovi predĺžené prázdniny právom patria. "Zaslúži si to. Na olympijských hrách ukázal, že je jedným z najlepších hráčov na svete, pretože sa stal majstrom a strelil rozhodujúcu penaltu," povedal na akcii European Poker Stars.

TIP | Neymar predĺžil pobyt v Brazílii

Obranca Barcelony ďalej uviedol, že hráč musel ukázať veľkú duševnú silu, aby sa vysporiadal s kritikou po zlom vstupe do turnaja. "Nebolo to pre neho jednoduché, pretože keď obliekate dres Brazílie, ste pod veľkým tlakom. Pre neho a jeho spoluhráčov to bol veľmi náročný turnaj a skutočnosť, že si môžu užiť zopár dní dovolenky naviac, bolo veľmi dobrým rozhodnutím."

Na záver komentoval Samuela Umtitiho, vedľa ktorého odohral zápas proti Betisu. "Je mladý, ale zároveň veľmi dobrý. Prišiel s veľkým nadšením."

zdroj: sport-english.com

foto: elperiodico.com

gabo111

20
2016-08-23 21:30:05

Neymar určite áno. Šak Brazíliu doviedol až do finále OH, a ktomu ju ešte vyhrali. Fakt Neymar rešpekt. Je to fakt silný hráč.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.