Vážení členovia, priatelia, s radosťou si Vám dovoľujeme oznámiť, že v dňoch 4.-6.11.2016 sa uskutoční Výročné valné zhromaždenie Penya Barcelonista Eslovaca dels Alts Tatras za rok 2016.

Valné zhromaždenie sa uskutoční na východnom Slovensku, konkrétne v obci Zlatá Idka – www.rzzlataidka.sk, ktorý bude počas celého víkendu vyhradený len pre účely nášho stretnutia.

UBYTOVANIE:

Pre všetkých členov je v prípade záujmu zabezpečená možnosť ubytovania za zvýhodnenú cenu, v ktorej je zahrnuté ubytovanie v trojložkovej alebo štvorlôžovej izbe.

STRAVOVANIE:

Počas víkendu budú zabezpečené raňajky, obedy a večere.

Cena pre 1 osobu od piatku do nedeľe – 55 EUR, cena pre 1 osobu od soboty do nedeľe 34 EUR. Detí do 3 rokov majú nárok na ubytovanie bezplatne. V cene je zahrnuté ubytovanie, strava a vstup do Wellness.

OSTATNÉ SLUŽBY HOTELA:

  • Wellnes v cene
  • Masáž
  • Stolný tenis
  • Biliard, stolný futbal
  • Parkovné (ubytovaní hostia)


Účastnícky poplatok na valnom zhromaždení je stanovený na 5 €, v ktorom je zahrnuté: tombolový lístok; na konci zhromaždenia bude prebiehať tombola o veľmi zaujímavé ceny, darčekové predmety, ktoré nám budú zaslané z Barcelony, darčekové predmety od fanklubu. Účastnícky poplatok ako aj ubytovanie a stravné sa bude uhrádzať priamo v mieste konania zhromaždenia. Výťažok z valného zhromaždenia bude opäť použitý na charitatívne účely.

FUTBALOVÝ TURNAJ:

Futbalový turnaj o pohár Penya Barcelonista Eslovaca dels Alts Tatras sa odohrá 5.11.2016 v čase od 14:00 hod. do 17:00 hod. v športovej hale v Košiciach. Program turnaja (počet mužstiev, skupiny a pod.) bude prispôsobený podľa záujmu členov.

Účasť na Výročnom valnom zhromaždení je nevyhnutné potvrdiť do 27.10.2016 prostredníctvom formulára, ktorý nájdete na tomto odkaze!

zdroj: fcbarca.sk
foto: fcbarca.sk

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.