Fracesco Totti je momentálne azda najväčšou aktívnou futbalovou legendou. Dnes táto talianska futbalová ikona oslavuje svoje 40. narodeniny, no a Leo Messi bol jedným z prvých, ktorí Francescovi poslali narodeninové prianie, samozrejme prostredníctvom sociálnej siete.

Lionel sa momentálne zotavuje zo zranenia a zajtra sa v Lige majstrov neukáže, zatiaľ čo Totti je zdravý a dokonca aj v štyridsiatke je dôležitou súčasťou rímskeho AS, i keď väčšinou prichádza na ihrisko len ako striedajúci hráč.

Leovo blahoželanie z videa znie takto: “Ahoj Francesco, ja by som ti chcel len zaželať všetko najlepšie k narodeninám, aby si mal pekný deň a povedať ti, že som ťa vždy obdivoval a od dňa, keď som ťa spoznal potom ešte viac. Ešte raz teda všetko najlepšie a dúfam, že ťa pár rokov ešte budem vídať hrávať. Jedno veľké objatie.“

Dobré vzťahy Lea a Tottiho sú známe už aj z minulosti. Naposledy to bolo vidieť v roku 2015, keď po zápase o Trofeo Joan Gamper sa títo fenoméni odfotili a Argentínčan potom pridal na sociálne siete fotografiu, ku ktorej pripojil len krátky, no o to výstižnejší popis: "Veľký človek, fenomén!"

zdroj: sport.es
foto: sport.es

fofo112

top komentár
43
2016-09-27 17:21:29

pekné gesto od Lea,Totti v najväčšiej sláve bol pán futbalista.

Davidek252

11
2016-09-27 18:59:37

Veľmi pekné gesto od Lea.Palec hore.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.