Tréner Borussie Mönchengladbach Andre Schubert na tlačovke pred zápasom s Barcelonou hovoril o prípravách jeho tímu na večerný zápas, o absencii Messiho či tiež údajných provokáciách zo strany Neymara.

Zápas

"Vidím, že tento zápas očakáva množstvo médií a naozaj možno povedať, že pôjde o skvelý zápas. Pripravujeme sa naň ako na každý iný. Samozrejme, sme si vedomí, že nastupujeme proti mužstvu, ktoré vo svojich radoch má hviezdy svetového formátu."

Má Borussia strach?

"Neexistuje dôvod, kvôli ktorému by sme mali byť vystrašení. Merať sa s mužstvami, ktoré sú na najvyššej úrovni, je skvelá zábava. Pokúsime sa do stretnutia vniesť všetku našu energiu a bojového ducha. Chceme sa z toho zápasu tešiť."

TIP | Borussia - Barca: Predpokladané zostavy


Taktika na zápas

"Pozastavili sme nad tým, aká metóda by bola najlepšia na to, aby sme súpera ako Barca zastavili. Dôležité je, akým spôsobom budeme hrať, keď budeme mať loptu pod kontrolou. Musíme presadiť naše silné stránky a obmedziť prednosti súpera. K zápasu musíme pristúpiť s vierou. Chceli by sme byť verní nášmu štýlu a byť takticky inteligentní."

Absencia Messiho

"Tá situácia má dve strany. So zranením žiadneho hráča nemôžeme byť spokojní. Je smutné, že nemôže hrať a boli by sme radšej, ak by sa Messi v Borussia Parku predstavil. Aj napriek tomu nastúpime proti veľmi silnému mužstvu, hoci najlepší hráč sveta bude chýbať. V každom prípade absencia Messiho nezmení náš postoj k zápasu ani z hľadiska taktiky."

Provokácie od Neymara?

"Neymar chce vždy demonštrovať svoju ohromnú kvalitu. Brazílčan je hráčom, ktorý robí rozdiel. Jednoducho len predvádza svoju techniku a schopnosti."

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Willy

35
2016-09-28 13:39:50

myslim si, ze to bolo uprimne a to sa ceni ... pekne pan trener ... Dnes vsak do toho BARCA !!!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.