Katalánci sú rozbehnutí a na ich majstrovstvo môže doplatiť ďalší súper. Futbalisti Viga! Tí rozhodne nepatria medzi TOP mančafty a v zápase proti Barce môžu iba prekvapiť. Podarí sa im to? Fandiť barcelonským farbám naživo môžete aj vy prostredníctvom TV Tipsport!

Neymar a spol. si pripísali povinné tri body v Lige majstrov. Aj keď to nebol najpresvedčivejší výkon z ich strany, účel svätí prostriedky, a tak sa teraz môžu naplno koncentrovať na ďalšie kolo Primera División. Barca sa v ňom predstaví na pôde Celty, ktorá ťahá trojzápasovú šnúru bez prehry. Výber hráčov trénera Eduarda Berizza má síce slušnú formu, ale doterajšia gólová potencia v podobe 5 presných zásahov nevyzerá ktovieako presvedčivo. Vzájomné zápasy týchto tímov nie sú úplne jednoznačné. Netreba zabúdať, že partička okolo Luisa Enriequeho vo Vigu padla minulý rok po výsledku 1:4. Vylepší si katalánsky gigant túto bilanciu? Rozhodne sa v priamom prenose na TV Tipsport!

„Barcelona je na úplne inej úrovni a pokiaľ by nezískala tri body, bolo by to veľké prekvapenie. Verím, že vyhrá aj rozdielom triedy,“ napísal vo svojej analýze PedroSanches, ktorý tipuje výhru Blaugranas pri kurze 1,43!

Radi by ste nahliadli do tajov najväčšej tipérskej komunity? Navštívte Tiket arénu a nechajte sa inšpirovať množstvom tiketov od skúsených borcov. Ešte nemáte účet v Tipsporte? Zaregistrujte sa TU a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!

zdroj: tipsport
foto: mirror.co.uk

PAGO

5
2016-10-02 13:16:13

Celta je neprijemny super a hlavne v domacom prostredi ale verim vitazstvo a verim v tri body ktore nam pomozu v tabulke .

sid1

8
2016-10-02 13:32:16

OT diego alves uz druha penalta v zapase chytena, neskutocne.

sid1

4
2016-10-02 13:32:16

OT diego alves uz druha penalta v zapase chytena, neskutocne.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.