V poslednom čase sa mohutne diskutovalo o loptovom kúzelníkovi Neymarovi, mnohí odborníci či bývalí futbalisti ho totiž kritizovali pre jeho štýl hry, ktorým podľa ich názoru útočník Blaugranas provokuje protihráčov, čo rezultuje aj v časté nebezpečné zákroky na jeho adresu. Skvelým príkladom je aj tvrdý Dukov lakeť do jeho tváre zo zápasu s Bolíviou, ani ten ho však neprinúti zmeniť sa.

Brazílčan vo štvrtok mimoriadne rozumne o svojom štýle futbalu hovoril v rozhovore podľa denníka SPORT. "Neplánujem sa zmeniť, samozrejme, že sa nezmením. Ľudia musia vedieť, že keď idú na trávnik, musia mať svoju vlastnú tvár a môj štýl hry je takýto, užívam si to, keď driblujem, strieľam góly a pomáham spoluhráčom," vysvetľoval.

"So svojím poňatím hry som spokojný, no s tým, že s ním nie sú spokojní ľudia, už nenarobím nič. Vo futbale môžete rozdávať údery lakťami, môžete kopať protihráčov, no nie každý vie driblovať. Svoj spôsob hry nezmením," vravel.

Na otázku ohľadom Dukovho zákroku, pre ktorý sa na jeho tvári nachádza leukoplast, odpovedal s nadhľadom. "Myslím si, že budem mať traumu do konca života," zavtipkoval si.

Zdroj: sport.es
Foto: sport.es

Radinko11

25
2016-10-14 12:25:16

To už naozaj chcú hráčom hovoriť ako majú hrať ? To je fakt moc už..

GabrielSVK

17
2016-10-14 13:24:13

Presne. Komu sa nepáči, nemusí sa pozerať.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.