Situácia Paca Alcácera jednoduchá v súčasnosti nie je. Španielsky reprezentant prišiel do Barcelony v priebehu leta, pričom v klube mal zastávať funkciu štvrtého útočníka, zatiaľ sa mu však streliť svoj prvý gól v novom pôsobisku nedarí. Bývalý hráč Blaugranas mu tak posiela radu.

Pedro Rodríguez si myslí, že súčasný stav ohľadom Paca by fanúšikov FC Barcelona znepokojovať nemal. Útočník v službách Conteho Chelsea prejavil rodákovi z mesta Torrent svoje sympatie. "Situácii Paca Alcácera dokonale rozumiem," vravel v rozhovore pre RAC1.

Pedro taktiež Alcácerovi odporúča, aby v aktuálnom nedokonalom období ostal maximálne pokojný a sústredil sa výlučne na pomoc svojmu tímu a spoluhráčom. "V takýchto prípadoch je najlepšie pokračovať v tvrdej práci, aby sa chopil príležitosti, ktorú dostane. Góly prídu určite," povedal.

Bývalý hráč Barcy sa tiež vyjadril k údajným špekuláciám, ktoré v priebehu uplynulého leta hovorili o jeho prípadnom návrate do Katalánska. "Pravdou je, že som hovoril s Josepom Mariom Bartomeuom, nehľadajme v tom ale väčší význam, než naše diskusie reálne mali." Pedro zároveň dodal, že "v súčasnej dobe vieme veľmi dobre, ako veľmi ťažké by bolo vrátiť sa do Barcelony."

TIP | Pedro porovnáva Hazarda s Messim

Zdroj: sport.es
Foto: sport.es

Marek3

17
2016-10-26 10:10:18

Podľa mňa by sa ešte chcel vrátiť do Barcy ale už nemôžedúfam že Paco sa ešte chytí a strelí ešte nejaké góly no určite to nie je ľahké prísť do takého veľkého klubu a robiť štvrtého útočníka a keď sa dostane na ihrisko každý od hneď očakáva góly.

Roman7

-5
2016-10-26 13:02:10

Hah keby som tam vcera captaveho filipa seba postavil tak by zahral lepsie jak henten drevak boha on za cely zapas nic neurobil len stal medzi stopermi a cakal na loptu. Wtf ? To si moze dovolit tak 2 metrovi utocnik co dokaze hlavickovat nie henten krpan

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.