Luisa Enriqueho a jeho trénerský tím trápi tento rok jedna zásadná vec – zranenia. Nejde však ale ani o ich početnosť, skôr o veľmi nepríjemné načasovanie. Barca zatiaľ nedohrala ani jeden z troch najťažších zápasov sezóny v plnej zostave.

Zápas s Altétcom, City i Valenciou skomplikovali FCB zranenia. Vo všetkých týchto dueloch chýbali Luisovi Enriquemu jeho najdôležitejší hráči. Proti Colchoneros musel zo zápasu odstúpiť Busi, no a zranil sa aj Messi, zatiaľ čo proti Citizens prišli o zápas Alba i Piqué. Proti Valencii ale prišla strata najintenzívnejšia, Barca sa bude musieť na niekoľko mesiacov zaobísť bez Iniestu.

Busquets, Piqué, Alba, Messi a Iniesta sú jednoznačnými základnými piliermi tímu trénera z Astúrie. Messi je síce už späť, navyše v skvelej forme, Alba, Piqué a aj Iniesta ale budú ešte nejaký ten zápas mimo. Problémy má Lucho momentálne najmä v obrane, zranenie si totiž nedávno privodil aj Jérémy Mathieu.

zdroj: mundodeportivo.com
foto: mundodeportivo.com

DanBarca

25
2016-10-27 14:39:45

Zvládneme to aj bez nich, vrátia sa ešte silnejší - tak ako sa vrátil Messi! Plne dôverujem obrane (Roberto - Masche - Umtiti - Digne) zálohe kde si to postrážia ostrielaní borci Raketa a Busi a k nim pravdepodobne turecký med Turan a o útoku netreba hovoriť nič. Visca el Barca!

Tom10

-1
2016-10-27 15:44:26

granadu porazime, na city si možme dovolit aj prehrat, sevilla bude tažka ale tam už možno pique už bude hrať. takže až tak hrozne by som to nevidel. na granadu by som kludne postavil aj toho marlona. nevidel som sice zapas ale čital som tu pochvalne komentare nanho. a čo je vhodnejšie na debut (kedže kat. superpohar tažko považovat za debut v A time) ako doma proti poslednemu timu?

Alirael

12
2016-10-27 15:54:39

Blbost, najhorsi cas by bol april/maj

GabrielSVK

1
2016-10-27 17:24:02

Ja len dúfam, že sa už nikto nezraní, najmä z obrany nie, lebo ak áno, tak to bude hotová katastrofa. Ale ten Iniesta, ty kks, to je veľká škoda, že si privodil také zranenie :(

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.