Francúzsky portál Sportune na svojej stránke zverejnil podrobnosti kontraktov dvoch letných akvizícií Blaugranas, Samuela Umtitiho a Lucasa Digneho, vďaka čomu sme tak zistili, koľko dvojica futbalistov ročne v klube zarobí.

TIP | Neuveríte, ako sa Umtiti pripravuje na každý jeden zápas

Barca sa v lete rozhodla výrazným spôsobom omladiť svoj káder, čoho dôsledkom bolo aj podpísanie dvoch talentovaných Francúzov, teda konkrétne Samuela Umtitiho z Lyonu za 25 miliónov eur a Lucasa Digneho z Paris Saint-Germain za 16 a pol milióna. Adaptácia oboch prebieha na Camp Nou nad očakávania.

Portál Sportune, ktorý sa špecializuje na novinky zo sveta kontraktov a ekonomických záležitostí, tento týždeň zverejnil ich ročný zárobok. Podľa informácií tohto periodika si za jeden ročník Umtiti prilepší o tri milióny eur, kým Digne zarobí o pol milióna eur menej.

Rodák z kamerunského mesta Yaoundé, respektíve futbalista narodený v provincii Meaux, sa však zhodne nemôžu porovnávať s najlepšie zarábajúcimi francúzskymi futbalistami ani zďaleka. Na vrchole tohto rebríčka je Paul Pogba s osemnástimi miliónmi eur za sezónu, nasleduje Ribéry s trinástimi a Benzema s dvanástimi miliónmi.

Zdroj: mundodeportivo.com
Foto: archív, mundodeportivo.com

gabo111

-13
2016-11-27 17:40:45

:D Barcaaaaaaaaaaa

tominno9

11
2016-11-27 18:17:44

Aké zmysluplné!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.