Posledný ligovým zápasom v roku 2016 bude pre Barcelonu zajtrajšie stretnutie v katalánskom derby s nepríjemným Espanyolom. Očakávať v ňom môžeme Messiho, Neymara a Suáreza v plnom nasadení, najbližšie ich totiž na trávniku v súťažnom zápase následne uvidíme až v januári.

Pokiaľ niekto ešte v tomto roku nevidel v akcii najlepšie útočné trio sveta, nemal by dlho váhať. Už túto nedeľu v La Lige Santander nastúpia Lionel Messi, Neymar a Luis Suárez do svojho posledného súboja tohto roka, Luis Enrique im totiž sľúbil po odohraní tohto duelu udelenie voľna. V odvetnom zápase Copa del Rey s Herculesom tak Kataláncom nepomôžu.

V praxi to teda znamená, že MSN bude mať proti Espanyolu pred domácimi tribúnami výbornú príležitosť rozlúčiť sa so znamenitým rokom pohľadne. Najlepším spôsobom, ako by to mohli traja Juhoameričania dosiahnuť, by boli pritom rozhodne góly.

Pravdou je, že Leo, Ney a Luis majú našliapnuté k tomu, aby prekonali všetky možné rekordy. Od momentu, kedy spolu začali hrať, už zaznamenali v Barcelone 294 presných zásahov, a to nesmieme zabúdať na Suárezov trest od FIFA, keď nemohol pre sankcie odohrať štyri mesiace. Podarí sa im pridať nejaký ten gólik aj do siete Espanyolu?

Zdroj: sport.es
Foto: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.