FC Barcelona nezvoľňuje a aj naďalej pozorne sleduje prestupový trh, aby bola kedykoľvek pripravená siahnuť v prípade nevyhnutnosti po futbalistovi na všetkých pozíciách. Barca má vo svojom hľadáčiku rôznych futbalistov z rôznych krajín, ktorí by mohli do mužstva prísť v budúcnosti.

Vedenie katalánskeho veľkoklubu sleduje už dlhšiu dobu veľké množstvo hráčov, čo však neznamená, že ich aj reálne všetkých plánuje podpísať. Sú to futbalisti, ktorí sú niečím výnimoční, keď zanechali vo svojich družstvách slušný dojem a pokiaľ jedného dňa bude Barca potrebovať im podobne typologického hráča, tak bude mať jednoducho uľahčené hľadanie.

TIP | Juventus reaguje na prvú barcelonskú ponuku za Dybalu

Na zozname sa nachádza mnoho Kolumbijčanov, rovnako tak ako Yerry Mina. Ten by teoreticky mohol posilniť prvý tím FC Barcelona po tom, čo odmietol Manchester City vedený Pepom Guardiolom. Dvadsaťdvaročný stopér aktuálne hráva za Palmeiras, keď si už stihol vybojovať miesto aj v národnom výbere.

Yerri Mina už stihol odmietnuť Manchester City

Mina avšak nie je jediným kolumbijským futbalistom, ktorého pozorne Katalánci aktuálne sledujú. Ani zďaleka nie je jedinou barcelonskou možnosťou na posilnenie defenzívy do budúcnosti, keď sa v agende ocitol i Dávinson Sánchez, zadák Ajaxu Amsterdam. Rodák z mesta Caloto má dvadsať rokov, a rovnako tak už stihol debutovať aj v reprezentácii. Od tohto hráča sa veľa očakáva do budúcnosti.

Zdroj: sport.es
Foto: sport.es

canes

-3
2017-01-03 13:43:22

Komentár bol vymazaný kvôli porušeniu kódexu diskutujúceho.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.