Bojan Krkič, mladý útočník FC Barcelona má na posledné fázy sezón dobré spomienky a zvlášť na Villarreal, ktorému vie stále streliť nejaký ten gól. Dobrou správou je, že Bojan sa v posledných zápasoch chytil a verme, že v zápase proti Villarrealu na El Madrigal to potvrdí.

Zopakuje históriu?

V minulej sezóne strelil Bojan do odvety pohára proti Cultural štyri góly a potom sa do čierneho netrafil až tri nasledujúce mesiace. Prvý gól po tejto prestávke dal do siete Stuttgartu v Lige Majstrov a následne do konca sezóny strelil v lige sedem gólov.

V tejto sezóne sľubuje niečo podobné. Do 12. decembra strelil štyri góly a než pridal piaty, opäť prešli tri mesiace. Po góle do siete Sevilli o týždeň na to pridal aj svoj šiesty presný zásah v sezóne proti Getafe.

Premiérový gól proti Villarrealu

Vo veku 17 rokov a 52 dní sa Bojan Krkič stal najmladším hráčom FC Barcelona v jej histórii, ktorý strelil v jej drese gól. Stalo sa to v 8. kole v sezóne 2007/2008 proti Villarrealu. Zápas na El Madrigal bol pre mladého útočníka pamätným, podobne ako zápas s tým istým súperom aj v minulej sezóne.

Tri dni po prehre s Interom Miláno v Lige Majstrov čakal Barcu ťažký zápas na El Madrigal. Guardiola vtedy do zápasu v základe poslal k Messimu Bojana a na lavičke nechal Ibrahimoviča. Mladý Španiel sa trénerovi odvďačil prekrásnym gólom a po zvyšok sezóny nastupoval v základe.

zdroj: fcbarcelona.cat

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.