Barcelona už má pre budúcu sezónu istú vstupenku do skupinovej fázy Ligy majstrov, no s tým sa Katalánci uskromniť jednoznačne nemôžu, lebo v hre je stále aj ligový titul! Do konca súťaže chýbajú len tri kolá, a tak na zakopnutie už nie je priestor. Navyše, keď má Real Madrid ešte jeden zápas k dobru. Najbližšie sa Messimu a spol. postavia na Camp Nou hráči Villarrealu. Pripíše si Barca dôležité tri body? Tipnite si a atraktívne stretnutie sledujte v priamom prenose na TV Tipsport!

Člen najväčšej tipérskej komunity borunja sa k nadchádzajúcemu zápasu katalánskeho veľkoklubu vyjadril vo svojej analýze takto: „Všimol som si, že Barcelona má v tejto sezóne obrovské medzery v defenzíve. Jej najbližší súper má navyše v útoku Cedrica Bakambu, ktorý sa v posledných 5 zápasoch presadil až 6-krát a jeho rýchlosť by na ťažkopádnu obranu Blaugranas mohla platiť. Villarreal dá prvý gól v lákavom kurze 4,90!“ Zveziete sa so stratégom?

Ešte nie ste súčasťou najväčšej tipérskej komunity? Užívajte si tisícky športových prenosov na TV Tipsport, píšte analýzy zápasov a buďte odmeňovaný alebo navštívte populárnu Tiket arénu, kde sa môžete nechať inšpirovať. Rovnako sa môžete zapojiť aj do jedinečných komunitných súťaží. Všetky tieto, ale aj množstvo ďalších skvelých výhod získate po registrácii TU a navyše ihneď môžete využiť 5 EUR zadarmo na prvé stávky spolu so vstupným bonusom až 999 EUR!

Ahonen2

11
2017-05-06 15:31:36

Bude to ťažký zápas ale verím že Barcelona urobí všetko preto aby vyhrala a potvrdí že Barca je najlepšia na svete.Visca el Barca!

BarcaFan4502

4
2017-05-06 16:57:49

musime vyhrat

barca888

4
2017-05-06 17:33:40

Myslím že by sme mali postaviť štvor clennu obranu.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.