V posledných mesiacoch sa špekuľuje, že mladý Brazílčan má pochybnosti o svojej situácii v kádri blaugranas kvôli odchodu Luisa Enriqueho. Rafa bol totiž jedným z obľúbencov astúrijského lodivoda a vzhľadom na boj o miestenku na MS 2018 do Ruska musí Brazílčan rozmýšľať, akým smerom sa bude uberať jeho budúcnosť.

Práve preto išiel po prechode z B tímu na hosťovanie do Celty Vigo, aby nabral potrebné skúsenosti, ktoré potom pretavil do skvelých výkonov aj v barcelonskom Áčku. S odchodom Luisa Enriqueho a príchodom Ernesta Valverdeho však nastávajú pochybnosti o dôvere nového kouča. Barca je dokonca ochotná načúvať prípadným ponukám, no je tu pár háčikov, ktoré robia odchod prakticky nemožným.

Mladík púta pozornosť celkov ako Juventus, Liverpool, Arsenal alebo Rím. No podľa špekulácií ešte žiadny kontakt nenastal. Problémom je cena, z ktorej Katalánci nechcú povoliť - 30 miliónov eur. Klub proste nechce opakovať chybu, ktorej sa dopustil v prípade Sandra Ramiréza - ten odišiel zadarmo do Málagy a tam ukázal svoj skutočný potenciál a bol jedným z ťahúňom tohto ročníka.

Ďalším problémom je zranenie kolena, ktoré sa s Rafinhom vlečie už dve sezóny. Aj keď liečba prebieha nad očakávania, predpokladá sa, že tímu bude k dispozícii až v polovici augusta. Brazílčan by teda mal odštartovať letnú prípravu s Barcou a o jeho osude sa rozhodne až ku koncu prestupového obdobia.

zdroj: sport-english.com
foto: sport-english, telegraph

LaBrie

15
2017-06-05 13:09:00

Rafinha ma aj riadnu smolu, napr. ked mu Ter Stegen kopackou zlomil nos....

Rossel

9
2017-06-05 13:12:15

čo sa týka toho Sandra..nemal sa pustiť len tak..mala sa predĺžiť zmluva a posunúť ho keď tak aj za 0eur do Malagy s tým že pri potenciálnom ďalšom prestupe by Barca dostala napr 50% zo sumy..a boli by spokojné všetky strany..Sadnro by hral, Malága by mala zadarmo hráča a Barca mohla mať teraz 3 milióny

Jestper9

11
2017-06-05 13:19:34

Tých 6 melonov teraz mrzí, ale povedzme si pravdu. Ked pred rokom odchádzal koho to hnevalo? Neukázal sa u nás a zase ai v Malage nebol z neho nejaký top strelec ligy. V Barcelone by buducnosť nikdy nemal. Mrzieť môže Alexis napr. ten sa chytil v anglicku. Skoda bola Pedra, ale on na lavičke sedieť nechcel a na základ už nemal.

abstinent

6
2017-06-05 14:03:45

rafinhu nepustit aj ked skoda je to ze je skoro stale zraneny,avsak pokial hra tak hra dobre

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.