Minuloročná barcelonská brankárska jednotka prostredníctvom sociálnych sietí oslavovala návrat do brány katalánskeho družstva. Nemecký internacionál sa prezentoval kvalitným výkonom.

Marc-André ter Stegen si po dlhšom čase opäť v rámci zápasu obliekol brankárske rukavice a medzi barcelonské tri žrde sa postavil pod novým manažérom Ernestom Valverdem vôbec po prvý raz. To všetko stihol čerstvý víťaz Pohára konfederácií v predvčerajšom dueli proti Gimnàstic de Tarragona, v ktorom blaugranas s domácimi remizovali 1-1.

"Po všetkých tých náročných tréningoch je opäť si zahrať v drese Barcy naozaj skvelé," napísal talentovaný gólman na sociálnych sieťach, keď rovnako publikoval fotografiu, ktorú nasnímal dvorný klubový fotograf Miguel Ruiz.

MAtS sa zrejme už čoskoro po dlhšom čase predstaví spoločne s prvým tímom i na Camp Nou, kde na Barcelonu čaká siedmeho augusta stretnutie o trofej Joana Gampera. Jeho tohtoročná edícia sa odohrá proti Chapecoense.

Zdroj: mundodeportivo.com
Foto: mundodeportivo.com

RikkoGrj

top komentár
44
2017-08-06 09:15:22

Chlapec si to vydrel v Borussii, prišiel sem prakticky ako dvojka, držal hubu a krok keď úradoval Bravo a hľa, vypracoval sa postupne na jednotku. Česť takýmto hráčom. Môžme byť na Marca hrdí.

abstinent

7
2017-08-06 12:40:24

verim ze MATS nahradi neuera v nemeckej repre

emiliano

24
2017-08-06 09:25:01

Páči sa mi jeho nemecká nátura - nedávno tu bol článok o tom, ako si v šatni poukladá svoje veci, aký je perfekcionista.Poriadok vo veciach síce nezvyšuje priamo výkon, ale ten perfekcionizmus sa prenáša do hry.

Pisterko26

3
2017-08-06 11:50:10

Zaslúži si byť v bránke. Vytlačiť Brava z bránky a z tímu to už niečo znamená. Ešte je tu ale cillesen a nový lodivod. Takže sa to bude túto sezónu všetko otriasat. Ale klobúk dole pred marcom.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.