Ousmane Dembélé sa objavil vo francúzskom programe Telefoot. Útočník FC Barcelona odpovedal na otázky ohľadom svojho života v metropole Katalánska a takisto hovoril aj o svojich plánoch do budúcnosti.

Aký je život v Barcelone?

"V súčasnosti nehrávam na svojej najlepšej úrovni, ale krok po kroku sa k tomu približujem. Opäť musím pracovať nad výdržou, pretože sa veľmi rýchlo unavím. V Barcelone však žijem lepšie, než v Dortmunde, kde som nežil tak zdravo. Aj preto moje zranenie nebolo zapríčinené tým, o čom sa hovorilo."

Adaptácia nie je jednoduchá

"Leo Messi, Luis Suarez, Andrés Iniesta a aj iné hviezdy ma prijali veľmi dobre. Radia mi a veľmi mi pomáhajú na trávniku, no prispôsobiť sa Barcelone nie je jednoduché."

Budúcnosť v prípade Dembélého?

"Podpísal som s Barcelonou zmluvu na 5 rokov a v klube budem ešte dlho. Po tejto sezóne určite neodídem."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: mundodeportivo.es

Aexon

32
2018-04-16 08:16:38

Pristi sezónu verim že se ukáže !

Tattomajster

top komentár
53
2018-04-16 08:20:00

Dembele jednoducho potrabuje hrat. Nijak inak sa do formy nedostane, len ak bude citit podporu od trenera. A to iste je aj v pripade Semeda. Ten chalan na to ma a ked vidim ako tam zapas co zapas dava uz vyzmykaneho Roberta, tak sa mi az hlava zastavuje. Roberto je posledne mozno 2 mesiace zrely na lavicku so svojimy vykonmi, aj ked by mozno stacilo trocha ho setrit, lebo evidentne mu dosla stava.

A velke minus tejto barcy vidim v tom, ze ked sa aj utoci alebo ide do brejku, tak jediny suarez je vpradu a to je strasne malo. To sa neda porovnat ked sme este hrali na kridla. To bolo nebezpecie za nebezpecim a nie teraz uz len sa divam ci sa hracom vobec chce prejst do utoku a preto a mozno aj ked casto Dembele pokazi ale snazi sa stale dopredu vymyslat .
A este k jeho stratam on sa casto rozbehne,. obide aj 2 hracov a zrazu sa pozrie a 20 m okolo neho len 5 superi. A to sa proste stat nemoze, tam musi byt neustala podpora.

Mozno by nas Griezman v tomto troska zachranil, asi je to to co zrovna potrebujeme

Jhonys

17
2018-04-16 10:22:59

proč by měl odcházet. Tohle je hráč na dlouhou budoucnost, ne na jednu sezónu...

GabrielSVK

0
2018-04-16 12:53:26

Tak ak bude sústavne vysedávať na lavičke, radšej nech odíde. Len pre jeho vlastné dobro. Mal by hrať čo najviac a Valverde mu podľa mňa dáva málo času. Ale tak on je tréner a odborník, čiže on vie čo má robiť.

Federer

3
2018-04-16 13:10:18

Nemá ho kde dať keď má 4 záložníkov. A hrá len 11 chlapov.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.