Na individuálnej úrovni, krídlo FC Barcelona zaznamenalo najhoršiu sezónu vo svojej kariére. Početné zranenia mu bránili v pravidelných vystúpeniach v kádri Pepa Guardiola a v boji o miesto v základe.

Jeffrén Suarez dostal šancu až na konci sezóny v Španielskej lige, keď už mala Barcelona zabezpečený ligový primát. Samozrejme, najkrajším momentom pre tohto mladého útočníka bol strelený gól v pamätnom El Clásicu, kedy svojim gólom uzatváral skóre zápasu na 5-0. To však nestačí na to, aby nedávno skončenú sezónu považoval za vydarenú.

Neskôr sa však objavili informácie o jeho odchode z klubu, ale sám hráč tieto klebety popiera, keď hovorí, že sa nikam nechystá. Jeho kontrakt však vyprší už na budúci rok, no klub sa s ním vo veci predĺženia ešte neskontaktoval.

Jeffrén sa momentálne pripravuje na Majstrovstvách sveta vo futbale do 21 rokov, ktoré sa začali včera v Dánsku. Je to ďalšia možnosť pre Jeffréna na svoju prezentáciu. V každom prípade existuje už teraz množstvo klubov, ktoré o tohto útočníka prejavili záujem. Ale ak sa spýtate Jeffréna na akúkoľvek ponuku, odvetí stále len to isté: "Hovorte s klubom."

zdroj: mundodeportivo.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.