Prezident FC Sevilla Del Nido sa nevzdáva. Potom, čo sa dozvedel rozdelenie príjmov za vysielacie práva za zápasy španielskej ligy, sťažoval sa na stránkach portálu Muchodeporte.com.

Jose Maria del Nido neprišiel s ničím novým, keď verejne vyzýva na ukončenie zvýhodňovania dvoch španielských futbalových gigantov Barcelony a Realu Madrid z hľadiska rozdelenia príjmov za vysielacie práve zápasov Ligy BBVA. Tentoraz povedal, že súčasný stav "nemôže pokračovať. Nie je možné, že za týchto okolností sa Sevilli, Valencii či Atléticu nepodarí vyhrať Primeru Division."

"Zmluvu, ktorú obom klubom ponúkli nie je možné prijať. V krajnom prípade nech účinkujú v Portugalskej či Francúzskej lige a my si vytvoríme súťaž aj s 18 mužstvami," povedal.

"V Lige majstrov sú pravidlá jednoduché: Barca aj Kodaň dostane za ich zápas rovnaké čiastky, pričom čiastky Realu Madrid a Santanderu v La Lige sa výrazne líšia. Konečným výsledkom bude, že liga nebude vôbec konkurencieschopná," pokračoval.

"Sevilla je siedmym či ôsmym klubom z hľadiska príjmov a musí bojovať o tretie alebo štvrté miesto. Som sklamaný z prístupu niektorých prezidentov klubov, ktorí kvôli finančným problémom niesú schopní myslieť nadčasovo," dodal nespokojný prezident Seville.


goal.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.