Augusti Benedito, kandidát na prezidenta FC Barcelona priznal, že s Abidalom hovoril takisto. Narážal na to, že ďalší prezidentský kandidát Joan Laporta predstavil Abidala ako svojho Športového riaditeľa.

Abidal

"My sme takisto hovorili s Abidalom, pretože si myslíme, že má talent na to, aby v klube pracoval. Hovorili sme však o jeho práci ako predstaviteľa klubu v UEFA a iných organizáciách. Potvrdil, že na tejto pozícii by sa cítil pohodlne, pretože pozná Michela Platiniho. Iný z kandidátov ho predstavil na pozícii Športového riaditeľa - Abidal zrejme musel zmeniť názor. Ja ho ako Športového riaditeľa nevidím. Čo sa týka Laportu, podľa mňa je v plnej forme, je si istý víťazstva."

Plánovaný audit

"Je nutný, pretože od roku 2003 sme nedosahovali úplnú transparentnosť. Budeme informovať o postupe pri realizácii volebného programu, pretože sme si vedomí, že sa hlasuje kvôli projektom a nie menám."

Návrhy sociálnej politiky

"Chcem všetky programy a spoločenské kampane klubu spojiť v nadáciu, vytvoriť pozíciu veľvyslanca Barcelony, ktorú by zastávali významní hráči klubu. Tie programy by podporovali svojou prítomnosťou a spolupracovali by s mimovládnymi organizáciami a agentúrami Katalánska."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: mundodeportivo.es

Bachy

16
2015-06-24 11:29:49

Abidal športový riaditeľ ? neviem si to predstaviť.

bruno1

11
2015-06-24 13:14:29

zobrat osobu bez skusenosti rovno na post riaditela si nedovoli ani Jahnatek...

blauigrana

10
2015-06-24 13:46:05

som zvedaví na prestupy neviete nieku stranku ? inak Braida by mohol ostat...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.