Jeden z najatraktívnejších zápasov sezóny na štadióne Camp Nou v Barcelone sa uskutoční na konci januára. Fanúšikovia si tak budú môcť vychutnať ďalšiu futbalovú lahôdku, keď je na programe duel FC Barcelona – Atlético Madrid, v rámci boja o titul v La Lige.

CK FutbalTour.sk, ako jediný oficiálny partner FC Barcelona na Slovensku, samozrejme pripravila atraktívny zájazd aj na tento duel slávnych klubov a dispozícii je niekoľko voľných miest v mimoriadne akciovej cene. Možno ideálny vianočný darček?

V rámci exkluzívneho zájazdu uvidíte nielen všetky hviezdy na čele s Messim, Neymarom a Suárezom, ale v sprievode nášho skúseného slovenského delegáta si môžete vychutnať vždy očarujúcu Barcelonu s hlavnými atrakciami.

Ako to bude vyzerať na zájazde?

Všetci účastníci sa stretnú v piatok 29. 1. na letisku v Bratislave. Prílet do Barcelony je naplánovaný popoludní. Po spoločnom presune do hotela a ubytovaní sa dohodne program s delegátom a v prípade záujmu zorganizujeme napríklad spoločnú uvítaciu večeru v reštaurácii s miestnymi špecialitami. Následne si budeme môcť vychutnať večernú návštevu nádherného centra mesta. V ďalšie dni bude k dispozícii hneď niekoľko možností na sprievodný program, či už prehliadka štadióna, múzea a návšteva fanshopu FC Barcelona alebo detailná prehliadka slávnych pamiatok Sagrada Familia alebo Park Guell.

Pred zápasom bude zraz na hotelovej recepcii a metrom sa spoločne presunieme k futbalovému chrámu, kde si užijeme skvelú atmosféru v okolí štadióna aj priamo na tribúnach. Spoločne budeme hnať domácich hráčov za víťazstvom a veríme, že po stretnutí bude priestor na oslavy. V pondelok dopoludnia sa presunieme na letisko a popoludní pristaneme na letisku v Bratislave. Každý účastník navyše po prílete dostane aj pamätnú spoločnú fotografiu zo zájazdu.

Termín zájazdu: 29. 1. – 1. 2. 2016

Cena zájazdu: 499 € (obojsmerná letenka so všetkými poplatkami Bratislava - Barcelona, ubytovanie na 3 noci v 3* hoteli, vstupenka na zápas, služby slovenského delegáta, kupón Fotolab v hodnote 30 €, vytlačená spoločná fotografia) – preklik sem: http://www.futbaltour.sk/zajazdy/fc-barcelona-atletico-madrid/

Výhoda pre čitateľov portálu forcabarca.sk: V rámci základného zájazdu zabezpečíme vstupenku 2. kategórie!

Ešte stále váhate alebo máte ďalšie otázky a požiadavky? Kontaktujte nás emailom (info@futbaltour.sk) alebo telefonicky (0948 266 997).

zdroj: futbaltour.sk
foto: futbaltour.sk

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.