Brazílsky klub Palmeiras odmietol prvú ponuku Barcelony za Gabriela Jesusa, ktorého výkupná klauzula je 24 miliónov eur.

Katalánci predložili za hráča ponuku vo výške 16,8 milióna eur a ďalších päť miliónov vo forme bonusov, no Palmeiras ju zmietlo zo stola. Avšak nepochodili ani kluby z Manchestru. Aj keď City a United mierne prevýšili Barcelonu, tá má oproti nim obrovskú výhodu. Hráč chce hrať na Camp Nou a kráčať v šlapajách svojho krajana Neymara. Klub je navyše presvedčený, že mladík patrí medzi najtalentovanejších hráčov celej brazílskej ligy a v budúcnosti by sa mohol stať veľkou hviezdou. Očakáva sa, že dohoda bude uzavretá čoskoro.

TIP | Gabriel Jesus: Prestup do Barcelony by bol splnený sen
TIP | Barca má vážny záujem o Gabriela Jesusa

zdroj: sport-english.com

Rudla333

14
2016-06-21 16:58:05

Jak už jsem psal, Brazikskou ligu sleduju kromě La ligy asi nejvíc. Gabriel ze Santosu (známý jako Gabigol) a právě Gabriel Jesus jsou jednoznačně nejslibnější hráči tam. Gabigol dokonce předvedl pěkné výkony na Copa Americe.
Ale kupovat je na lavičku by byla hrozná škoda, musí se rozvíjet. Možná tak koupit a obratem poslat na hostování někam do Itálie.

NeymarKing1987

1
2016-06-21 18:13:27

barca by mala zhanat obrancov utok je super

jokerito

-3
2016-06-21 18:56:13

By ma zaujimalo ci je to vedenie take neschopne alebo v com to je ze nevieme uskutocnit ziadny prestup stale

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.