V prvom zápase Španielskeho superpohára má istú účasť zatiaľ trojica hráčov FC Barcelona. Ďalšia pätica má k základnej zostave veľmi blízko, obsadenie zvyšných postov je vo hviezdach.

Zranenie Ter Stegena jednu otázku vyriešilo. Kto teda zaujme miesto v bránke Kataláncov v prvom zápase Španielskeho superpohára proti Seville? Pred zápasom o Gamperov pohár Luis Enrique priznal, že meno brankára základu pozná. Teraz sa však už isto nedozvieme, koho tým mal na mysli.

Keďže sa Nemec zranil, chytať bude isto Čiľan. Bravo by mal ako brankár základu odštartovať aj Primera Division. Hoci je málo pravdepodobné, aby Lucho svoju zvyčajnú základnú zostavu menil, s istou môžeme hovoriť len o troch hráčoch, ktorí v nedeľu budú hrať stále - Leo Messi, Luis Suarez a po návrate z Ria aj Neymar. V základnej jedenástke by každopádne nemali chýbať Gerard Piqué, Javier Mascherano, Busquets, Iniesta a Rakitič.

TIP | Situácia pred Superpohárom: Osem otázok a trojlístok 'MSM'
TIP | Ter Stegen: Niet času nazvyš

Mená ďalších sú neznáme. V Gamperovom pohári sme na ľavej strane obrany kvôli žalúdočným problémom nevideli Jordiho Albu, ktorého zastúpila nová posila kádra Lucas Digne. Na tomto poste dokážu hrať aj Mathieu či Camara. Posledný menovaný sa pritom v základnej zostave objavil až v troch zápasoch prípravy.

Na druhej strane Sergi Roberto bojuje o základ s Aleixom Vidalom a zdá sa, že práve odchovanec Barcelony má k základnej jedenástke bližšie. Otáznik v každom prípade visí nad partnerom Messiho a Suareza v útoku. Proti Sampdorii túto úlohu plnil Arda Turan, hoci zbrane neskladá ani Munir, ktorý je najlepším strelcom Barcelony v predsezóne. Na tejto pozícii však môže hrať aj Denis Suarez.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: mundodeportivo.es

Mates19

28
2016-08-13 08:42:59

Otáznik v každom prípade visí nad partnerom Neymara a Suareza? Nie náhodou Messiho a Suareza?

fofo112

3
2016-08-13 15:57:31

čitaj správne máš tam Messiho a Suareza v útoku.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.