FC Barcelona nadviazala kontakt s Frenkie de Jongom už niekoľkokrát. Posledné stretnutie s jeho agentom sa uskutočnilo minulý štvrtok, kde klub potvrdil pevný záujem podpísať mladého záložníka Ajaxu.

Podľa novinára Oriola Doménecha z rádio Catalunya sa stretnutie konalo v Barcelone, pričom sa preberal hlavne hráčov možný plat, ktorý však môže v konečnom dôsledku predstavovať menší problém. Hoci klub v hráča verí a predpovedá mu veľkú budúcnosť, takisto si nemôže za neho dovoliť zaplatiť 75 miliónov eur, ktoré Ajax očakáva, že z tejto operácie dostane. Nie je známe, akú taktiku Katalánci ďalej zvolia, no faktom zostáva, že Frenkie de Jong je pre nich naďalej prestupovým cieľom číslo 1.

zdroj: sport.es

video: youtube.com

Fishinko

10
2018-12-19 08:20:12

už sa v tom strácam, tak jednotka je de ligt alebo de jong?

emiliano

14
2018-12-19 08:43:15

Myslím si, že ani jeden nepríde v zime, lebo Ajax hrá LM a pri súčasnej hre Realu môže kľudne prejsť do 1/4 finále. A keby prišli v zime, aspoň jeden, tak asi by nemohli hrať LM za nás, či áno ? Potrebujeme stopéra de Ligta, to by mala byť priorita. De Jong je perspektíva namiesto Busiho alebo Rakiho, ale inak v zálohe máme toho dosť, na svoju šancu čaká Aleňa a v béčku Puig. Keby prišiel teraz de Jong, tak pri návykoch Valverdého, kde má vždy istých Rakiho a Busiho, kde by hral? To by sedeli Vidal, Arthur, Coutinho ? Lebo točiť to, ako to robí Pep či Klopp, to Valverde nevie.

PETERKRIZAN

1
2018-12-19 09:10:39

rabiot,de jeng,busquets,rakitic,arthur,coitinho,alena,puig,rafinha,suarez denis,vidal---11 zaloznikov a ked sa zrani utocnik ,ci obrana nemame koho dat,ked pustia rakitica za 125---de jong+rabiot,tak 10 zaloznikov,suarez,rafinha,munir,cilesen na de lighta a utocnika neviem ci vyrobia

ximpp

2
2018-12-19 09:51:02

kolik chceme těch záložníků? To snad není pravda, už teď je tam přetlak a my přivedeme další? Ano, sice ba asi odešli Denis a Rafinha a přivedli bychom větší kvalitu, ale také větší konkurenci a s tím spojené problémy mezi tolika kvalitními záložníky. My hlavně potřebujeme stopery, za Albu a za Luise, tam je Munir nedostatečný, škoda toho Paca.

PETERKRIZAN

3
2018-12-19 14:35:33

ktory Paco predal Paca

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.