Madridský denník AS tvrdí, že Víctor Font chce v prípade zvolenia za prezidenta FC Barcelona podpísať Kyliana Mbappého z Paris Saint-Germain. V každom prípade je jasné, že PSG svoju hviezdu len tak ľahko nepredá a v prípade, ak sa Mbappé rozhodne z Parku princov predsa len odísť, podľa všetkého prestúpi do Realu Madrid.

Mbappé má s Parížanmi platnú zmluvu už len 18 mesiacov a PSG mu ponúklo predĺženie spolupráce. Francúzsky klub ponúka svojmu útočníkovi kontrakt na 5 miliónov eur, počas ktorých zarobí 150 miliónov eur v čistom, no doteraz sa s hráčom nepodarilo dosiahnuť dohodu.

Mladík chce totiž prestúpiť do Realu Madrid. Víctor Font, kandidát na prezidenta FC Barcelona sa v každom prípade nevzdáva a Mbappého chce stiahnuť do metropoly Katalánska. Aj novinári však tvrdia, že je takmer nemožné, aby Font dokázal presvedčiť Mbappého k prestupu na Camp Nou.

Je však jasné, že o Mbappého bude na prestupovom trhu mimoriadny boj. Mladík má len 21 rokov, no už v tak mladom veku dokázal povyhrávať takmer všetky trofeje. Chýba mu síce Liga Majstrov, no hoci je len na začiatku svojej futbalovej kariéry, v Lige Majstrov odohral 35 zápasov, v ktorých nastrieľal 19 gólov a na ďalších 14 prihral.

zdroj: barcauniversal.com
foto: facebook

Diskusia

6 komentáre
2020-10-16 16:47:12
mbappe ked pojde niekam tak jedine do realu si myslim :)
2020-10-16 16:50:13
To by bolo kebyže sme ho Realu prebrali. Hrot budeme tak či tak potrebovať, len pochybujem, že budeme mať našetrené nejaké peniaze. Na Mbappeho by sa musel s určitosťou predať Griezmann, asi aj Dembo ak neuspeje v tejto sezóne, Umtiti a aj to by asi nestačilo. Ak by to aj nevyšlo, tak nič sa nedeje, lebo máme Fatiho a na hrot môžeme stále dokúpiť Haalanda, alebo Lautara.