Jorge Molina strelil vo včerajšom zápase víťazný gól do siete Barcelony a po zápase vyjadril svoju spokojnosť s výsledkom.

Emócie

"Je to niečo veľmi veľké. Pricestovali sme sem s mnohými absenciami, ale taká je situácia počas celej sezóny a mužstvo musí nakoniec vždy bojovať. Je pravda, že otočiť výsledok v zápase proti Barcelone hrajúcej o titul má veľkú hodnotu."

Obeta

"Kľúčové je hrať ako tím, aby všetci boli pripravení, keď dostanú šancu hrať. Každý zo seba dáva 100%. Jediným tajomstvom je tímová práca. Oslava gólu bola pre tím, ktorému som niečo dlžil."

Ciele

"Musíme pokračovať v súperení. Robili sme to počas celej sezóny, išli sme od zápasu po zápas, bez toho, aby sme si stanovili ciele pred zápasmi, ktoré nasledovali až potom. Hoci sme teraz v strede tabuľky, chceme ukončiť sezónu čo najlepším spôsobom, naďalej súperiť a rozvíjať sa. Zápasy ako tento dodávajú mužstvu sebadôveru a veľmi posilňujú spoluprácu."

Odkaz od Diega Martíneza

"Povedal nám, že dokážeme otočiť vývoj zápasu, len musíme naďalej bojovať. Bolo to ťažké, ale podarilo sa nám to dosiahnuť."

Za zmienku stojí to, že Molina je len šiestym hráčom v histórii La Ligy, ktorý strelil gól po dosiahnutí 39. roku života. Útočník Granady je zároveň druhým najstarším hráčom, ktorý v tejto súťaži strelil Barcelone gól.

zdroj: as.com
foto: fwitter

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.