Veľmi zlé správy pre Barcelonu. Gavi musel opustiť ihrisko už po 20 minútach zápasu Španielska s Gruzínskom pre zranenie kolena.

Stredopoliar Blaugranas utrpel zranenie za stavu 1:1, nebol schopný pokračovať v hre a musel opustiť ihrisko. Všetko vyzeralo veľmi znepokojujúco, keďže Gavi sa len veľmi ťažko dostával z ihriska vlastnými silami a mal veľké bolesti. Javi Miguel z madridského denníka AS tvrdí, že zranenie vyzerá veľmi zle. Na oficiálne info si v každom prípade musíme počkať.

 

 

Gavi salió en lagrimas del campo. Parece un problema en la rodilla. pic.twitter.com/ulMPjAFmXl

— Martín (@MartinMinan_) November 19, 2023

 

AKTUALIZÁCIA

RFEF oficiálne informuje médiá, že Gaviho zranenie je vážne. Stredopoliar sa podrobí vyšetreniam, ale situácia vyzerá veľmi zle. Podľa Joaquína Marota z madridského denníka AS prvé predbežné testy ukázali, že Gavi má roztrhnutý predný skrížený väz. Ak sa to potvrdí po vyšetrení magnetickou rezonanciou, hráč bude mimo hry 6 až 8 mesiacov. Podľa RAC1 RFEF informovala Barcelonu, že Gavi má roztrhnutý krížny väz. Záložník sa dnes podrobí ďalším testom, ale podľa rozhlasovej stanice je to pre 19-ročného hráča koniec sezóny.

zdroj: španielskej médiá
foto: twitter

Diskusia

12 komentáre
2023-11-19 21:41:28
Na ktorého pána ho stále stavia, aj keď o nič nejde. Som nasratý...
2023-11-19 21:42:56
Držím palce aby to veľmi zle nebolo. ✊️