RoAd asi tazko ovplyvni ci sa Gavi zrani, alebo nie, ale smiat sa a tesit sa zo zranenia je urcite odveci. ale mozno taky Xavi by mohol keby ho nestaval na kazdy jeden zapas a nenechaval ho hrat povacsine dokonca. ja chapem, ze chce mat vzdy co najlepsiu zostavu a vyhrat, ale tiez musi pocitat s oddychom. uz mame Pedriho a Arauja, ktori su pricasto zraneni, a ked sa to nezmeni, tak ich prinos pre tim bude ovela mensi a nie a nie sa poucit specialne z Pedriho pripadu.
Svata Maria Jozef, uz to nechajte raz a naposledy na trenersky tim. Nie my, ale oni maju data, kolko ma hrac odohrane a nabehane, jak sa javi na treningoch, v akej je forme...a neustale to porovnavaju a vyhodnocuju. Klubu ako prvemu ide o to, aby mal k dispozicii zdraveho hraca. Zranit sa moze kedykolvek ktokolvek. Suhlasim s tym, ze v zapasoch narodneho timu, kedy uz nejde o nic by mohli viac rotovat.
Drussbarb, ty si uplny idiot. Na to neexistuje ine slovo, a to som este slusny. To mam ja byt zodpovedny za zranenie Gaviho?! Takze nie trenersky stab, pretazenie, uraz, ale RoAd a jeho smajliky. Neviem, ci sa mam smiat alebo plakat. Zrejme sa "karma" rozhodla brutalne potrestat Gaviho zato, lebo som pouzil nejake bezvyznamne smajliky a na tomto (bez urazky) rovnako bezvyznamnom fore. Takze Gavi nie je ani clovek, ani len futbalista s vlastnymi cinmi a zivotnymi podmienkami, ale niekto, kto doplaca na to, co sa odohrava na tomto bozskom fore a na to, ake smajliky ja pouzivam. Si totalny imbecil.
RoAd, pokud máš dost vysoké IQ, mělo by ti být jasné, že používám nadsázku. Ale pochopitelně trvám na tom, že jsi psal jako idiot, když se něco podobného stalo hráčům Realu
Tvoje slova hovoria jasne, kedze si spojil moje (bezvyznamne) konanie na tomto fore s niecim skutocnym a vaznym. A podotykam, ze ja som len smajliky pouzil, ktore kazdy interpretoval podla seba, ale tvoje slova o "treste" su jasne. Ani som nevedel, aku moc maju smajliky. Asi ich prestanem pouzivat, este nahodou niekoho zabijem.
RoAd- presne to je to o čom som hovoril pozor na karmu a čo komu prajes lebo sa to rýchlo otočí .. Gaviho je mi ľúto prajem uprimne rychle uzdravenie. Je to smutne pre futbal a celu La Ligu. Tých zranení je ale strasne veľa celkovo a dosť vazne zranenia,neviem čo sa to deje tuto sezónu ale malo by sa s tým niečo robiť.
Tak to vypadá, že RoAd, co tu argumentuje IQ nepochopil, na co jsem narážel. Díky Puding, který si pamatuje nedávnou debatu o zranění Viniho a pochopil kontext
Puding, pozor na karmu? Co ma Gavi spolocneho s mojou "karmou"? A komu som ja ublizil, ze je rec o karme? Som rad za kazde oslabenie supera, a nemusim zato niekomu priat zranenie. Niektori tu pisu, ako keby sme my zili na tomto fore a toto forum bolo spojene s televiznou/PC obrazovkou, kde zrejme futbalisti ziju. Preto panboh potrestal Gaviho za moju "karmu" a za to, ze som si dovolil sa virtualne posmievat superovi nie za zranenie, ale za oslabenie. Tomu sa hovori "logika".
Myslim, ze Gavi ma podobne zranenie ako Militao (pretrhnuty predny krizny vaz) a ten uz beha a pocitaju s nim do casti druhej polovice sezony. To mi trochu dava nadej, ze sa taketo zranenia nemusia vyvijat nutne nepriaznivo. Gavi je bojovnik, hral by aj bez nohy. Dufam, ze sa nasim podari vyhrat na konci sezony nejaky titul a venovat ho Gavimu, bude to tazke.
@Drusstard: Nie, imbecilko, to ty sa tu vkuse rozkrikujes, pretoze hlupost boli. A ja musim byt inak dolezity v tvojom zivote, ze si ma hore spomenul. Ako keby clanok bol o mne. Ja ti uz odpisovat nebudem, nech sa tu ostatni mozu bavit o futbale a o tom, co sa stalo s Gavim.
Až sa mi zvýšil tlak keď som čítala toto vyjadrenie. Peniaze na prvom mieste - necháme hráčov hrať všetky zápasy, hoci aj úplne bezvýznamné a nakoniec to dopadne tak že tí najlepší budú finále ligy majstrov sledovať z tribúny lebo budú v júni zranení, preťažení alebo pri najlepšom len úplne unavení a mimo formy. Fakt smutné kam speje tento biznis menom šport.
Aký ma vlatne tá Liga majstrov zmysel keď každý klub ma zranených 8 a viac hráčov. Ešte k tomu aj uvažujú o pridaní klubov zo saudskej arabie. A potom sa divne že kluby chcú vlastnú suoerligu
Roztrhnuty vaz nikdy nie je unavove zranenie. Na druhej strane, vo vacsine pripadov sa nejedna o priame poskodenie pri naraze (faul), ale nekontaktny mechanizmus (pri doskoku, rozne manevre dolnej koncatiny v rotacii mimo prirodzeny rozsah pohybu a pod.) a pri tychto nekontaktnych pricinach hraje aj unava velmi dolezitu ulohu. Za zranenie Fuente nemohol, v tom ma pravdu, ze sa to mohlo stat komukolvek kedykolvek, no nemoze sa cudovat Xavimu a mediam, ze si na nom zgustnu, ked nasadzuje klucoveho hraca klubu i narodneho timu do takychto typov zapasov, ked je uz postup na EURO rozhodnuty. Za zranenie hracov moze primarne organizacia (FIFA?), ktora zostavuje kalendar zapasov. Nenajdeme pomaly klucoveho hraca nejakeho klubu, ktory by sa za sezonu nezranil a ak, tak je to skor vynimka. Pri takej frekvencii zapasov by bolo velke riziko zranenia u kazdeho, kto by hral futbal co i len na skolskom dvore. Uz vobec nehovoriac o tom, ze vela ludi ochorie aspon raz rocne na choroby nesuvisiace so zranenim (gastroenteritidy, angina....). Mozno sa dostaneme sa do fazy, kedy tituly na konci sezony nebude ziskavat ten, kto hra najkonzistentnejsie, ale ten, kto bude mat zranenych menej klucovych hracov po kratsiu dobu. Samozrejme, ze vo vyhode su kluby, ktore si mozu (financne) dovolit dostatocne kvalitny siroky kader - nemaju k dispozicii zakladnu 11ku, ale zakladnu 15 alebo 20.
RoAd -už som ti vysvetľoval že mal by si chcieť v živote byt silnejší a nie aby bol niekto slabší ,ak bude niekto len slabší tak ty budeš stať na jednom bode a nenapredovt.(logika)
Ty si sa tešil zo zranenia bolo to pod článkom o zranení hráča a nie o tom že “mu meškalo lietadlo” tak nestihol zapas.
Skratka prajes niekomu niečo zle chapes to?Co má on s tvojou kartou? On nemá nič ale môže ti to byt vrátené rôzne ,to že sa ti zranil hráč tvojho obľúbeného klubu ta asi nepotesi a práve to môže byt to čo sa vráti . Nebudem sa s tebou dohadovať podľa profilu mas dosť rokov na to aby si to pochopil .Je to ale aj o charaktere a o slušnosti . Prajem ži veľa šťastia a aj Gavimu. Nie aby bola Barca slabsia ale aby moje obľúbené mužstvo bolo silnejšie .Toto je sport a nie vojna. Veľa šťastia
Vsetci uz videli ze ma chalanisko toho plne kecky po minulom zapase...len degeš v repre nie a ho postavi aj ked o nic nejde a este povie ze najlepsi hraci neoddychuju...
Môže sa geniálny pedri teraz ukázať tak ako gavi musí hrať každý zápas kôli tomu že sklenený pedri je každú sezónu 2x zranený môže teraz on zastupovať gaviho a pekne celé zápasy do konca a keď sa zraní tak okamžite predať prvému tímu čo dá poriadne prachy
Nedávno som to písal, že repre má na rozdiel od Barci možnosť stavať aj iných hráčov, ako Gaviho, toto ide za Fuentem, nakoľko videl Gaviho únavu, ale aj tak ho tam dal...
RoAd, začínám si tě všímat, jsi fakt tak blbý? Jak o jednoho hráče míň?
Pedri byl doteď mimo, Frankie je stále out a Gavimu, dalšímu členovi základní sestavy v záloze, skončila sezóna.
Doufám, že ještě nemáš 18, protože jestli můžeš volit a ze známých proměnných vypotíš takovou myšlenku, je zle
Rodina by sa do vašich alebo iných hádok nemala miešať . Zato čo píšete ste zodpovedný len a len vy .
Takých pisálkov treba zablokovať a popriať pekný deň. Keď sa dá zistiť I.P. tak zablokovať kompletne
Lubenican, mas pravdu. No ja taky "pisalko" nie som. Zareagoval som tvrdo, skaredo, no pre mna je to uz ukoncene. Niektori si proste inu odpoved nezasluzia, lebo nepoznaju hranice. Pekny den.
Trénerove vyjadrenie pokladám za neskutočné alibistické chrapúňstvo. Aj laikovi muselo byť jasné, že k vážnejšiemu poraneniu kolena došlo už pri tom prvom incidente. Okamžite ho mal vystriedať. Na tom, že sa Gavi vrátil na ihrisko, sa vo veľkej miere podieľal adrenalín a jeho odhodlanie - veľmi chcel. A trénerova bezohľadnosť. Dovolím si tvrdiť, že aj lekársky tým, ktorý neprotestoval a dovolil Gavimu sa vrátiť sa zodpovednosti nevyhne. Takíto ľudia v špičkovom športe memajú čo robiť.
Tak brate ja som mal tiež tento väz a povedal by som že má dali celkom pekne dokopy. A to on má určite 1000x lepšie podmienky (operácia, rehab...) ako som mal ja.
Povedal by som že to koleno mám tak 97% oproti predurazovemu stavu, tak jeho dajú na 99%. Snáď. Väčší problem je hlava, tam mi pomerne dlho trvalo kým som si zvykol dať tú nohu do súboja atď. Ale opäť - ja som mal "traumu" skôr z toho ako si ma tu lekári posúvali hore dole a pičoviny ako zo samotného úrazu. Tuto chalan sa nemusí nikomu prosiť ani na nikoho kričať, jemu stačí si ľahnúť, dat sa rozrezať a potom cvičiť. Nie je to až také zle.
Ja sam som to mal natrhnute a nechal som to konzervativne zhojit. Ako pises, je to tak na 95%. Ale o ci mu islo mojim prispevkom, ci bude chodit do subojov tak ako chodil, co robilo Gaviho Gavim. A podalsie, trosku to pribrzdi jeho vyvoj, kondicku...do ktorej sa pravda sko ci neskor zas dostane. Ale mozno z neho bude naopak "rozumnejsi", vyzrezejdi Gavi. Tak uvidíme
Tak ja som sa do toho tak nejak dostal, že pri hre na to tak nejak zabudnem že tam dačo bolo. Ale opäť - mne cez kovid 2x zrušili termín operácie a celé to trvalo asi pol roka čo som bol krivajuci invalid kým som prezrel a radšej si to zaplatí na súkromnej klinike ako čakať na naše štátne. (Moja prvá skúsenosť s našim zdravotníctvom, keby mám niečo teraz rovno idem na súkromnú, vtedy som ani nevedel že sa také dá). Nehovorím o lekároch čo mi ani neurobili mr a hovorili, že to nič neni, tu máš masť. Ja si na to pamätám tak, že toto obdobie behania za lekármi bola beznádej a hnev. Od momentu keď už som mal operáciu som síce bol totálne rozjebany, ale psychicky o 1000% lepšie. A samotný zákrok a rhb boli pre mna oveľa menší problém ako sa doprosovat korenom ktorí asi vyštudovali za úplatky alebo čo a vzali mi tým polroka života. Tuto chalan nič z toho nezažije, on zažije len tu pozitívnu časť, keď v jeden deň po OP nevie nohou hýbať, druhý už trochu hej, tretí už aj doslapne nejako.atd. a to už ide ľahko keď má človek každý deň pocit, že sa posúva vpred. Za mňa to neni na hlavu až také hrozne, aj keď závisí fakt od toho ako to má kto v hlave nastavené. Sanemu trvalo snáď 2 sezóny kým začal pripomínať futbalistu ktorým bol pred zranením väzu, iní sa zas vrátili do formy za dva tri mesiace od operácie.
Snad se dá dohromady!
Ty si sa tešil zo zranenia bolo to pod článkom o zranení hráča a nie o tom že “mu meškalo lietadlo” tak nestihol zapas.
Skratka prajes niekomu niečo zle chapes to?Co má on s tvojou kartou? On nemá nič ale môže ti to byt vrátené rôzne ,to že sa ti zranil hráč tvojho obľúbeného klubu ta asi nepotesi a práve to môže byt to čo sa vráti . Nebudem sa s tebou dohadovať podľa profilu mas dosť rokov na to aby si to pochopil .Je to ale aj o charaktere a o slušnosti . Prajem ži veľa šťastia a aj Gavimu. Nie aby bola Barca slabsia ale aby moje obľúbené mužstvo bolo silnejšie .Toto je sport a nie vojna. Veľa šťastia
Pedri byl doteď mimo, Frankie je stále out a Gavimu, dalšímu členovi základní sestavy v záloze, skončila sezóna.
Doufám, že ještě nemáš 18, protože jestli můžeš volit a ze známých proměnných vypotíš takovou myšlenku, je zle
Takých pisálkov treba zablokovať a popriať pekný deň. Keď sa dá zistiť I.P. tak zablokovať kompletne
Povedal by som že to koleno mám tak 97% oproti predurazovemu stavu, tak jeho dajú na 99%. Snáď. Väčší problem je hlava, tam mi pomerne dlho trvalo kým som si zvykol dať tú nohu do súboja atď. Ale opäť - ja som mal "traumu" skôr z toho ako si ma tu lekári posúvali hore dole a pičoviny ako zo samotného úrazu. Tuto chalan sa nemusí nikomu prosiť ani na nikoho kričať, jemu stačí si ľahnúť, dat sa rozrezať a potom cvičiť. Nie je to až také zle.