Tam může být kdokoliv, když vládne Messi. Když se to zmínilo v repre, tak jsem tomu tak nevěřil. Nicméně teďka je důkazů už až až, kdy neposlouchá trenéry a nic. Je to můj nejoblíbenější hráč, ale tohle je moc.
Aspon niekto sa to snazi riadit, ked to trener nezvlada. Je tam celu svoju karieru, zazil roznych trenerov aj tvarovanie barci, tak asi vie, kedy to ide dobrym smerom a kedy uz ich trener nikam neposuva
Tu netreba vyhadzovať trénera ale partiu 30-tnikov okolo Messiho.Z tým mančaftom by ani Pep veľa nedokázal, dokedy by nespravil poriadok v šatni a z niektorými ikonami sa treba už rozlúčiť.
Pauza kvůli viru, hráči po Valverdem s tragickou fyzičkou, ještě mu vedení prodává hráče proti jeho vůli a on má za tu chvil tady dělat zázraky. To je tak stupidní vedení to nemá obdoby. :-/ Další sezóna má ukázat, jestli na to má nebo ne. :-/
Ako som uz pisal, geriatriu treba riadne preriedit (idealny by bol odchod aspon Suareza, lebo ich vztah s Messim nema dobry vplyv na muzstvo) a povolat trenera s velkymi skusenostami a silnou osobnostou, ktory by nepodlahol pripadnemu tlaku kabiny. A u hracov by bol prirodzenou autoritou.
Vedenie Barce je jedna banda idiotov, ktorá kuje nekalé plány za chrbtom hráčov a trénera. Stačí sa len zamyslieť nad prestupom Arthura do Juventusu a kúpa Pjaniča. Jeden väčší kokotizmus ako druhý. Povedzte mi aspoň jednou vetou prínos Pjaniča do klubu. Samotní hráči boli proti tejto transakcii tak je jasné, že Pjanič to bude mať v Barci véééééľmi ťažké. Neverím, že ho hráči príjmu s otvorenou náručou. Až teraz začnú žabo-myšé vojny vo vnútri mančaftu. A skončí to podľa mňa veľmi zle.
1. Vedenie Barcelony vymeniť.
2. Vymeniť trenera. Setien na to nemá. Zlepšil len 1 vec - pressing po strate, ostatné sa nezmenili alebo zhorsili.
3. Vymeniť niektorých hrácov, systematicky, premyslene brat takych, ktorý sa hodia do herneho konceptu a nie chaoticky ako posledne roky...
Možno to tak bude najlepšie no zas si treba uvedomiť, že prišiel v polovici sezóny. Zachrániť potápajúcu sa loď by mal zrejmé problém aj tréner s oveľa väčším kreditom...
Nitram, skus mi prosim Ta vysvetlit, aky je nas herny koncept,ja uz dlhodobo vidim jediny, rychlejsie sa vieme dostat od superovej 16tky ku nasej 16tke,aj keby to malo byt skor naopak.
2. Vymeniť trenera. Setien na to nemá. Zlepšil len 1 vec - pressing po strate, ostatné sa nezmenili alebo zhorsili.
3. Vymeniť niektorých hrácov, systematicky, premyslene brat takych, ktorý sa hodia do herneho konceptu a nie chaoticky ako posledne roky...