určite formácia 4 4 2 s tým že vidal bude aktivny aj v útoku najlepšie riešenie semedové výpady musí pri BM krotiť trochu ....verim tesne víťazstvo pre nás ;-)
Puig a De Jong je dobrá voľba, Griezman bude mať veľké problémi sa presadiť takže skôr by som volil 4:4:2 Diamant s Puigom na špici a s De Jong-om a Vidalom pod nim. Messi bude mať podporu pri tvorbe a kontrole hry čo dopomôže k jeho sústredeniu na útočne výpady.
Určite :D Dembo v základe po vyše roku odkedy naposledy hral a pomáhať mu má na hrote ešte neschopný Griezmann :DDD V takom prípade by z umierania bola rychlá smrť. V zálohe v takom zápase Busiho potrebuješ.
Treba 4och zaloznikov rozhodne s Buskecom, Frenkiem a Puigom, k nim bud Vidal alebo roberto. Takto by sme mohli mat kontrolu v zalohe a zaroven vytvarat si sance. Ak tam pojdeme bez ktorehokolvek z tych troch zaloznikov bude to dalsie podciarknutie toho ze stracame identitu, a vlastne aj rozum.
Vidala by som do toho zápas dal určite, keďže ten bude namotivovaný vyhrať. Sám hovoril, že v takých zápasoch chce hrať. Ale tiež by som ako 4. záložníka dal radšej Puiga ako Roberta.
na takyto zapas treba hracov, ktory su schopny behat a rychlo odovzdavat loptu. griez je behavy a ochotny pomoct obrane a dembo svojou rychlostou bude robit problemy. krajny obrancovia bayernu budu mat tym padom menej energie na utok. bussy sa zvrtne s loptou a za 2 sekundy nam da lewa gol:)
Dembo ale hrať v základe nebude. Striedať možno, ale základ určite nie. Griezmannové posledné výkony nenasvedčujú, že by podal dobrý výkon. V útoku toho viac dokáže aj Vidal so svojimi nábehmi + bráni určite lepšie. Bayern práveže na nás pôjde s vysunutou obranou a vysokým presingom. Preto v zálohe potrebuješ Busiho, ktorý vie hrať pod tlakom.
Griezmann obrane nepomaha. Sice sa stahuje v obrannych zakrokoch je podpriemer a ak ziska Barca loptu je to dalsi hrac co nevie ju podrzat a zmysluplne rozohrat pod tlakom.
Ja by som Vidala vynechal, nespocetne krat predviedol, ze sa v takychto zapasoch dokaze zblaznit hrat uplne bez hlavy. Dal by som urcite do zalohy troch geniov + Roberta na pravo na vypomoc Semedovi.
souhlasím s rominho. Je potřeba projevit trochu odvahy. Nedokážu si představit hráče Barcy, jak jsou celý zápas zalezlí kolem vlastního velkého vápna a jak jen budou odkopávat míče a doufat v jeden proti útok. Je potřeba se jim postavit se vztyčenými hlavami.
Hej a potom po polčase vďaka vašej odvahe nájdeme v našej bránke 2-3 góly. V prvom rade treba hrať múdro a takticky ich prekabátiť. Bayern bude útočiť a nebude sa chcieť zabetónovať. Takže 4-členná záloha je lepšie riešenie. Hlavne sa bojím o výkon Suareza, aby na to nebol Messi sám.
Vidal, Roberto a Suarez na Ligu majstrov nemaju. Ani zdaleka. A obavam sa, ze ak nastupia vsetci traja, bude to pre Bayern jednoducha zalezitost.... no a ked nastupi este aj klepeto Rakitic, tak to bude debakel.
Změny jsou pro tento zápas rozhodně potřeba, nemusí dělat změny v rozestavení, pokud budeme hrát proti Mallorce, ale Bayern rozhodně bude studovat naši hru na videu a budou se připravovat především na naší klasiku 4-3-3, takže to chce nastoupit do utkání s nějakým překvapením. Za mě 4-3-1-2 kdy v útoku budou Griezmann se Suárezem a pod nimi bude hrát Messi a v záložní řadě Busquets, De Jong, Vidal. Moc možností tu nemáme, ještě může nastoupit v záloze Roberto nebo Puig ale tím si tak jistý nejsem. Nevíme, zda takový zápas na něho nebude moc. Stejně tak bych neposlal od začátku Fatiho, nemá tolik zkušeností a Dembélého, který půl roku nebyl na trávníku, to je riziko, které nemůžeme podstoupit. Těžko ale odhadovat, co Setién pošle na hřiště. U Valverdeho se taky psalo, že bude dělat na Liverpool do odvety změny a nakonec poslal na hřiště na chlup stejnou sestavu jako v prvním zápase.
Všichni tu můžeme doufat, jak bude Setién odvážnej a nasadí Puiga s Fatim (nebál bych se říct s Messim asi to nejlepší, co aktuálně máme), ale stejně to dopadne hvězdnou a rychlostní zálohou Busquets, Rakitič, Vidal, Roberto a útokem Messi, Suarez...
Blbosť
V LM Puig a Fati od začiatku ?
To je risk a Setien to nedä. Nezabúdaj že sa hrá na jeden zápas. Nemajú skúsenosti. V LM toto dať je sebe vražda.
123456 Je to risk, ale v každom inom zápase vidíme, ako tá naša "základná jedenástka na istotu typu Rakitič, Roberto, Suarez, Griezmann, Busquets atď. hrajú. Však proti Bayernu budeme musieť byť kreatívny. A kto má niečo vymyslieť okrem Messiho ? Iný nemá kto. Absolútne nikto. Možno ešte Puig, lebo ten aspoň behá a snaží sa, to isté Fati. Nebojí sa 1 na 1. Ale Suaréz, čo prihrávka na neho, to proste pokazí, odrazí sa od neho, simuluje. Proste katastrofa. Griezmann behá ako splašený, chudák, sám nevie čo má robiť. A Roberto a Rakitič, to je škoda slov.
A otázka. Kedy bude už obeťou taktiky Suaréz? Ten chlap tam nemá čo robiť a to už skôr by mal byť bez formy hrajúci Griezmann ako on. Radšej nech tam nasadí mladíkov ako tam ísť s pomalým Robertom a chodiacim Suarézom, ktorý v takomto zápase Barce ani smerom do útoku nič nedá.
Chujovina... respektive, chceme-li dostat nálož zcela totální, proč ne...
My nemáme křídla. Respektive máme jedno mladý, talentovaný a nezkušený, druhý po velmi dlouhým zranění a nerozehraný. Bayern jeden 4-2-3-1 s velmi ofenzivními krajními obránci a křídly, které se často stahují do středu. Hrát 4-4-2 bude sebevražda na druhou, protože prostě nemáme koho na ty kraje dát, vidal, de Jong, Robero... nikdo nebude u lajny hráče bayernu stíhat.
Jestli chceme hrát na postup, tak jedině středem, kde se díky Messimu můžeme Bayernu jakžtakž rovnat. Za mne tedy rozhodně 4-3-1-2, držet balón a hlavně běhat, běhat běhat a nedat Bavořanům čuchnout balónu a doufat, že Messi předvede pár kouzel, Suaréz namísto mávání rukama zavěsí nějakej volej, že Puig s de Jongem budou řídit zálohu a při nedobře se vyvíjejícím průběhu přejít na 4-3-3, Messiho na střed a na křídla Fatiho s Dembem...
Ja by som Vidala vynechal, nespocetne krat predviedol, ze sa v takychto zapasoch dokaze zblaznit hrat uplne bez hlavy. Dal by som urcite do zalohy troch geniov + Roberta na pravo na vypomoc Semedovi.
Semedo, Pique, Lenglet, Alba
Puig, Vidal Busquets, De Jong,
Messi, Fati
V LM Puig a Fati od začiatku ?
To je risk a Setien to nedä. Nezabúdaj že sa hrá na jeden zápas. Nemajú skúsenosti. V LM toto dať je sebe vražda.
My nemáme křídla. Respektive máme jedno mladý, talentovaný a nezkušený, druhý po velmi dlouhým zranění a nerozehraný. Bayern jeden 4-2-3-1 s velmi ofenzivními krajními obránci a křídly, které se často stahují do středu. Hrát 4-4-2 bude sebevražda na druhou, protože prostě nemáme koho na ty kraje dát, vidal, de Jong, Robero... nikdo nebude u lajny hráče bayernu stíhat.
Jestli chceme hrát na postup, tak jedině středem, kde se díky Messimu můžeme Bayernu jakžtakž rovnat. Za mne tedy rozhodně 4-3-1-2, držet balón a hlavně běhat, běhat běhat a nedat Bavořanům čuchnout balónu a doufat, že Messi předvede pár kouzel, Suaréz namísto mávání rukama zavěsí nějakej volej, že Puig s de Jongem budou řídit zálohu a při nedobře se vyvíjejícím průběhu přejít na 4-3-3, Messiho na střed a na křídla Fatiho s Dembem...
MATS
Semedo-Piqué-Lenglet-Alba
de Jong- Busquets- Puig
Messi
Griezmann (zprava) - Suaréz (zleva)
Absolutně nejdůležitějším faktorem ale bude pohyb a nasazení. Jestli budou máničky tradičně na večerní procházce, přehraje je Bayern i s béčkem...
Semedo-Piqué-Lenglet-Alba
Vidal - Busquets- De Jong
Messi - Suaréz - Fati
Striedanie najneskor v 60.minute Puig za Busquetsa, a De Jong na Busquetsov post.... a rád by som videl Dembeleho