Griezmann sa zbytočne trápi v tej Barcelone a my sa budeme tiež celú sezónu...
Alba, Pique pokiaľ budú podávať takéto výkony tak nebudem im mať čo vytknúť, ako je spomínané v článku Araujo alebo Todibo by mohli viac šancí dostávať miesto Piqueho, Garciu tak súrne nepotrebujeme....A Roberto je najväčšia slabina obrany a vlastne aj útoku po pravej strane...
Fakt mozno skoda toho Semeda mohol este dostat sancu. uvidime ci bol ten predaj dobra vec ci nie. potrebovali by sme nieco take na kraj ako Ferrer ci Sergi.
Pedri je o 25 dní mladší ako Fati, nie starší. Každopádne normálne čumím, ako si za Barcu hrajú 17-roční chalani. A pritom nehrajú len druhé husle. Neskutoční machri.
Za mna vcera stopery celkom dobre, Roberto ten skusal zase len dozadu prihravky, Alba vyborne, ale aj skvela robota Messi, Fati, Cou. DeJong bol trochu slabsi, mal tam aj jednu chybu, po ktorej sme mohli dostat gol, ked sa zamotal s loptou a potom ju stratil. A Griez, ten tam jednoducho nema miesto, moze si ho ospravedlnovat kto chce ako, ale s nim si asi nikto nerozumie...
Nechápem, prečo Todibo nedostáva viac minút a ešte viac to, že ho chcú predať. Je to podľa mňa oveľa perspektivnejší stopér než Garcia. Z tých zápasov, čo som ho videl, mi pripomínal miestami pozíciu libera, tá už z dnešného futbalu vymrela, ale jeho vývozy lopty mi prišli veľmi sympatické a určite táto črta oživuje mužstvo.
Přesně tak, také tomu příliš nerozumím. Todibo má prý spoustu nabídek i od zajímavých klubů, jako je Marseille, ale údajně si Barcelona představuje, že ho prodá za za 20+, což je nereálné, když u nás nehraje a byl jen půlroku na hostování. Zase tolik toho ve velkém fotbale odkopané nemá a žádný tým nebude riskovat takovou sumu za hráče, který se ani nechytí. Nás stál asi milion eur, o to víc nechápu, že ho prostě nezkusí. Prostě mi to hlava nebere, furt jak musíme šetřit apod. ale létají tu miliony za Garcíu. Araujo si určitě šanci v týmu také zaslouží, ale momentálně máme jen 3 stopery, když nepočítám Umtitiho, který snad ani nežije a Todiba, který s týmem trénuje, ale nechtějí ho nechat hrát. Okno se zavírá za pár dní, střední obránce v nedohlednu a už chci vidět, kdo bude hrát, až se nedejbože jeden z nich na pár týdnů zranění a někdo k němu vykartuje, zase to budeme lepit Busquetsem.
Aj ja by som chcel vidiet Todiba hrat za nas. Fyzicke predpoklady ma omnoho lepsie ako Garcia, dokonca postavou trocha pripomina Upamecana. Tiez je velky, rychly aj silny. Dobre hlavickuje. A hlavna jeho crta, ze ma rad loptu. Todibo velmi rad rozohrava. Schalke som minulu sezonu pozeral len kvoli nemu a Mirandovi, a pacil sa mi viac ako ked teraz kukam City kvoli Garciovi. Garcia nemusi byt zly, ale naco prepana kupovat neovereneho hraca za 20M, ked mame v time minimalne rovnako perspektivneho hraca za 1M. Hlava v smutku z tohoto.....
Tak naj hodnotenie dostal Dembele,lebo najväčší prínos pre mužstvo od neho bol ten,že sa nezranil.Včera konečne po dlhej dobe futbal na ktorý sa dalo pozerať až na Busiho rozohrávku.On je brzda našho rýchleho prechodu do útoku.On je naučený rozohrávať iba do šírky poľa,ak má dať prihrávku do predu nabiehajúcemu hráčovi už je problém.
Dembele prišiel na ihrisko, keď tempo zápasu upadlo. Bolo rozhodnuté a už sa len dohrávalo. Messi mu mohol prihrať dva tri krát do výhodnej pozície, ale zasebčil a nič nedosiahol. Nebol to Dembeleho zápas. Myslím, že okrem hernej praxe potrebuje získať aj väčšie sebavedomie. Ale to, že je to talent, to vieme.
Nie práve naopak mám život o ktorom ty iba snívaš a mať nikdy nebudeš. Zlosť si nevylievam . Máš veľmi zlú pamäť. Pripomeniem ti . Začal si ty nie ja . Ja som iba reagoval . Svoju papuľu si o mňa utierať nebudeš. Nevieš absolutne čo robíš. Si hrdina ? Si chlap ? Takto dokáž . Nič viac nežiadam len aby si to povedal do očí. Si handra
Som rad ze si to tu napisal. Pod kazdym clankom som hladal takyto koment. Nechcelo sa mi verit, ze som sam, komu sa vcera De Jongov vykon nepacil.
Akurat neviem preco hra tak zle. V istych momentoch sa mi zdalo, ako by obrana Villarealu mala taktiku nanho pritlacit, ķed mal loptu. Potom sa s nou len krutil a odivzdal. Ale mal aj dobre momenty samozrejme. Len som si unho zacal vsimat take chyby, ake predtym nezvykol robit. Mozno je to aj Busim vedla neho. Fakt neviem
na toho Busquetsa sa tu hádže fakt všetko...ak niekomu včerajšia pozícia nemala sedieť, tak je to Sergio, ktorý dostal oveľa väčší ofenzívny priestor, ako tomu bolo niekoľko sezón...prvý polčas to bolo vidieť, v druhom to už vôbec nebolo také zlé, ako sa tu prezentuje...naopak De Jong by mal v tejto pozícii vynikať, čo včera nerobil, naopak mal niekoľko naozaj hlúpych strát...ale po jednom zápase nemožno nič hodnotiť, momentálne je pozitívne najmä to, že mužstvo ako celok, po všetkom, čím si prešlo, dokázalo takto vstúpiť do sezóny...
Pozeram prave zapas znova cely a uprimne musim povedat, ze ten Busi robi skolacke chyby. Schvalne to pozeram znova, nechcel som sudit len podla pocitov zo vcera, ale krivdil som De Jongovi, ked som si myslel, ze vcera odohral horsie ako Busi. Ani jeden z nich nehral na vybornu. Aj Busquets tam mal svetle momenty, to ano. Ale tolko uplne zbytocnych strat, jednoduchych nahravok alebo ked ho len trafila lopta a odrazila sa do protiutoku superovi.... bolo tam toho viac ako u De Jonga. Ozaj.
Ale aby som nekrivdil zasa ani Sergiovi, tak on popri tych chybach mal naopak aj klucove zakroky pred Netom, alebo aj nabeh na 4. gol bol super.
De Jong bol pohyblivejsi pocas celeho zapasu lietal po ihrisku vymienal si poziciu s Coutinhom ale nieco mi unho este chyba. Samozrejme aj Frenkie mal asi 2 ci tri zbytocne straty ale kto ich par nema? Ono ide skod o to, v akej situacii hrac strati loptu. Na Busiho smolu on hra na takej pozicii, kde kazda strata znamena hrozbu golu. Jong hra trocha vyssie.
Suhlasim vsak s barca87 a nesudim podla 1 zapasu. Len konstatujem.
Fanúšikovia ho opäť kritizujú za jeho slabý výkon a že sa nezapájal do hry, ale je potrebné si uvedomiť aké mal taktické pokyny od trénera. Jeho neustále nábehy do priestoru nádherne otvárali priestor pre Ansu Fatiho.
Takže Griezmanna máme na to, aby robil nosiča vody pre 17 ročného Fatiho. Úžasná rola, ktorá ho bude napĺňať...
Toto robil v casoch Guardiolu Pedro,ale navyse to bol hrac do kombinacie super vedel presovat,mal klucku a slusny bol v osobnych subojoch...a dokazal strielat casto rozhodujuce goly.Tak co ma navyse Griezman okrem tych nabehov?Nic.
Iniesta povedal ze ked hral malo, tak mal vacsiu pravdepodobnost ze sa zrani. Lebo nemal pravidelnu zataz. Mozno to iste budu skusat i s Dembom, kolko znesie. :P
S tým Griezmanom súhlasím. Veľa krát si nabiehal a loptu nedostal, takže asi na tom niečo bude. Najslabší podľa mňa Roberto. A s hodnotením Pique-ho nesúhlasím ten bol včera úplne top, čo on pozachraňoval.
Pekný zápas, ale hodnotiť treba tak po 5,10-tich zápasoch.
Alba, Pique pokiaľ budú podávať takéto výkony tak nebudem im mať čo vytknúť, ako je spomínané v článku Araujo alebo Todibo by mohli viac šancí dostávať miesto Piqueho, Garciu tak súrne nepotrebujeme....A Roberto je najväčšia slabina obrany a vlastne aj útoku po pravej strane...
Akurat neviem preco hra tak zle. V istych momentoch sa mi zdalo, ako by obrana Villarealu mala taktiku nanho pritlacit, ķed mal loptu. Potom sa s nou len krutil a odivzdal. Ale mal aj dobre momenty samozrejme. Len som si unho zacal vsimat take chyby, ake predtym nezvykol robit. Mozno je to aj Busim vedla neho. Fakt neviem
Ale aby som nekrivdil zasa ani Sergiovi, tak on popri tych chybach mal naopak aj klucove zakroky pred Netom, alebo aj nabeh na 4. gol bol super.
De Jong bol pohyblivejsi pocas celeho zapasu lietal po ihrisku vymienal si poziciu s Coutinhom ale nieco mi unho este chyba. Samozrejme aj Frenkie mal asi 2 ci tri zbytocne straty ale kto ich par nema? Ono ide skod o to, v akej situacii hrac strati loptu. Na Busiho smolu on hra na takej pozicii, kde kazda strata znamena hrozbu golu. Jong hra trocha vyssie.
Suhlasim vsak s barca87 a nesudim podla 1 zapasu. Len konstatujem.
Fanúšikovia ho opäť kritizujú za jeho slabý výkon a že sa nezapájal do hry, ale je potrebné si uvedomiť aké mal taktické pokyny od trénera. Jeho neustále nábehy do priestoru nádherne otvárali priestor pre Ansu Fatiho.
Takže Griezmanna máme na to, aby robil nosiča vody pre 17 ročného Fatiho. Úžasná rola, ktorá ho bude napĺňať...
Pekný zápas, ale hodnotiť treba tak po 5,10-tich zápasoch.
Akurat tam bol...nic nepokazil,nic neurobil...
Na to tam moze skusit niekoho ineho.