Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2020-10-03 10:00:10
Coutinho je fantastický. Otázkou je, jestli by byl na tom tak dobře, kdyby dál trénoval jeden nejmenovaný blb, který by ho strkal na levé křídlo místo, aby hrál na své ideální pozici ve středu pole. Ke skvělým výkonům Coutinha přispěl hráč samotný a taky v prvé řadě Koeman!
2020-10-03 10:06:36
Barca bez Lengleta ? No to je snad i gigantická výhoda... Araujo doufám chytne šanci za pačesy a už Lengleta zpět nepustí, Francouz je velká slabina obrany, rychlostně nestíhá a to se nedá vždy nahradit předvídáním. Jediná výhoda je, že umí dát hlavou gol.
2020-10-03 14:43:32
Ansu nám pomaličky rastie a to je len dobre. Avšak všetko musí ísť krok po kroku. To, že nebude hrať Lenglet je pre mňa osobne skôr výhoda, lebo za mňa je to veľmi slabý stopér a teraz môže niekto Lengleta dostať príležitosť a ukázať sa. Aspom vznikne konkurencia. Coutinho hrá dobre. Ale tie superlatívy a ani žiadne komperatívy by som ešte nepoužíval. Hrá dobre, o tom žiadna, ale určite by som nepovedal, že hrá fantasticky, ale je na správnej ceste. De Jong hrá väčšinou priemerne. Nepovedal, by som, že hra nejako extra super, ale zatiaľ to stačí. Avšak na to, koľko stále a ako ho každý ospevoval (nie iba fanúšikovia, ale aj hráči, tréneri...) som od neho čakal trošku viac. Uvidíme, ako si poradí vo "veľkých" zápasoch. Určite som zvedavý na Desta, lebo hrať som ho nevidel, ale ak bude lepší, respektíve aktívnejší, než Roberto, tak snáď bude v základe.