Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2020-11-14 11:36:01
suhlasim . taky hrac na lavicke je luxux pre kazdy klub sveta. plus by sme v januari nikoho nemuseli kupovat. aj ked uz nieje najmladsi, a v zivotnej forme vzdy bolo na neho spolahnutie, ze da goly.
aspon keby sme ho predali, ale my sme ho atleticu darovali za drobne peniaze, ktore vobec neodzrkadlovali luisovu hodnotu. v poslednych rokoch kluby vyuzivaju barcelonu na prestupovom trhu ako lacnu devu.
2020-11-14 11:41:28
boze moj uz sa uvedomte, plakali ste, ked tu bol suarez, ze je to traged, placete teraz, ked tu neni....prebehla obnova kadra a je jasne, ze pedri ci trincao (aj hoc kto iny), ktori zatial nic nedokazali, az na par golov v slabsich ligach, nebudu odrazu strielat 20-30 golov za sezonu....to by sme museli nakupit hracov svetoveho kalibru, ibaze to by stalo peniaze, ktore nemame
2020-11-14 11:48:39
Nebola to chyba. Nemal uz nato a len brzdil zaclenenie mladych do timu. A kto tvrdi ze mal ostat na lavicke tak pripominam jeho extremny plat z ktoreho sa da platit dalsich 3 mladych
mito669 Premium
2020-11-14 12:06:52
Nie nie je to chyba... Ušetrilo sa na plate a hráč večne stojaci v offside s rozhadzujucimi rukami mi naozaj nechýba.. A ani mu to už nestrielalo poslednú sezónu
2020-11-14 12:12:38
Väčšina z Vás tu Suáreza iba kritizujete ale vôbec si neuvedomujete že ho vedenie Barce pustilo skoro zadarmo a ponechalo dreváka Griezmanna, ktorého kúpila za 120-130 melónov (presne neviem) a ešte aký plat mu dala a on čo dokázal za dve sezóny? Veľké hovno! Nedokáže ani s piatich metrov trafiť prázdnu bránu a vrchol toho bola nepremenená penalta proti Betisu. Suárez by ju bol dal na 100%. Suárez mal zostať a až keby boli zohnali novú deviatku, vtedy ho mali predať. Tak ti nebľabocte o tom že si dobre zuby nevybil, že museli byť pripravené dve sanitky a podobné idiotiny. To môže napísať iba úplne slepý človek. Tak sa spamätajte a ja dúfam, že v najbližšom zápase proti Atléticu Vám Suárez otvorí oči, keď zavesí Barci aspoň jeden gól. A ja mu budem držať palce aby to dokázal !!!!
2020-11-14 12:32:00
Ja som ako jeden z mála chcel, aby tu Luis ostal ako minimálne náhradník, no a dokonca sa ukazuje, že ak by tu v takom prípade ostal, tak by hral základ a oprávnene. Bolo očividne, že jeden z dvojice Suarez-Griezmann musel ísť preč kvôli obrovským platom a padlo to na Suareza, bohužiaľ. Keby to bolo naopak a napr. by sme poslali aspoň Griezmanna na hosťovanie do Atletika, tak by sa nám darilo oveľa lepšie a možno by sa Griezmann tam znovu našiel a bol by v budúcom lete predajnejší. Teraz nám sotva za neho v lete niekto ponúkne aspoň 50 M.
2020-11-14 12:53:02
Chybou bolo to, ze sa nepriviedla nahrada, no to vyplyva z dalsich chybnych rozhodnuti vedenia klubu. Bohuzial nejaky ten piatok potrva, kym sa klub ocisti. Suarez je uzavreta kapitola, klub ma dalsich, ktori potrebuju odist, aby mohli prist novi.
2020-11-14 12:54:14
no já sem teda rád že odešel. Příští leto půjde snad i pique a busqets. Tihle hráči toho dokázali hafo, ale už je čas na nové tváře. Suarez sice sem tam dá gola což by dal i u nás ale na druhou stranu má i spoustu zapasu kdy nehraje nic.
2020-11-14 13:42:04
Od El Clasika som neprispel na tejto stranke ani ciarkou, ba len malokedy som si precital prispevky tunajsich trnerov, lekarov funkcionarov ako su mito669,jeden z najv.expertov Teo7 Jurito a dalsi a Teo,urychlene nech sanitku zavolaju Tebe ,Ty ju najviac potrebujes, ba uz je aj neskoro,urcite musis byt velmi postihnuty a by som navrhoval adm. aby Ta nepustali na tuto stranku s tymi urazlivymi volovinami Len by som pripomenul,Luisov plat o pol mensi ako Gr. a Luisov prospech v muzstvo o pol vecsi, ako Gr.,iste,znizit plat a na lavicku ako nahradnik ako v AM,Este by som chcel pripomenut,odisiel Neym.Messi siel o cosi dole hlavne strelecky odisiel LS hodne isiel dole,zaroven viem, ze Leo sa viac snazi tvorit hru od stredu Toto som napisal len skrz to, aby sa niektori fandovia prebudili a miesto urazok nasich hviezd ktore nam zavidi nejeden klub si treba zahryznut do jazyka..
2020-11-14 17:46:27
No podľa mňa by sme oveľa viac gólov nedali keby aj hral v základe naďalej. Stačí keď si spomeniem na poslednú sezónu. Už mu to nesypalo a neverím, že by sa už túto sezónu niečo zmenilo