Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
kluc Premium
2021-01-18 11:19:32
No myslím že "zaslúžené" známky...
2021-01-18 11:23:22
Včera mě mile překvapil Sergio, kdy (myslím, že to bylo před koncem hrací doby) dal sprint, opravdu sprint a zastavil brejk soupeře.
Taky jsem si všimnul (už je to několikatýdenní zápas), zle Grizzi jde stále nahoru. Jeho hra už nejí jen na jeden dotek a přihrávky na nejbližšího, ale snaží se míč podržet, popoběhne s ním, aby našel spoluhráče, zkouší i lehce 1v1 a celkově se dost zlepšuje. Hráč s tou cenou by to měl umět a nikdy jsem tu o něj nestál, ale dělá mi radost, protože si uvědomuje svoje nedostatky a je vidět, že na nich pracuje. Tohle jsou pro mě asi největší plusy večera, bohužel jen tyhle...
2021-01-18 11:31:11
ťažko sa hodnotí včerajší zápas, podľa mňa to bol náš najhorší zápas v sezóne. Prehrali sme aj iné zápasy, ale v nich sme mali aspoň nejaké šance, včera sme okrem tých dvoch gólov nepredviedli absolútne nič. So známkovaním sa dá len a len súhlasiť, pozitívom zápasu bol len dobrý výkon de Jonga a dva góly Grizzyho.
Ja osobne dosť podporujem Koemana, myslím si, že prišiel vo veľmi ťažkých časoch a podľa mňa sa hra pod ním zlepšila, ale včera to nezvládol ani on. Určite mali prísť skôr striedania, okrem Minguezu mal ísť na ihrisko aj Puig miesto Pedriho a kľudne aj Umtiti miesto Lengleta.
Nerád hodnotím rozhodcov, ale páčil sa mi jeden výrok tu na fóre - síce neurobil žiadnu veľkú chybu, avšak urobil viacero malých. Minimálne Dani Garcia mal v zápase vidieť 3 žlté karty (a to hovorím o 100% kartách) + tam bolo viac situácii kedy nám Bilbao zastavilo protiútok držaním a podobne, za čo tiež mohol dávať karty. Na druhej strane taký Lenglet dostal žltú hneď pri prvej možnosti (aj keď bola udelená správne).
Počas zápasu som si hovoril, že ak Bilbao vyhrá, tak to bude plne zaslúžene a aj im to doprajem, ale po tom, čo predviedli v predĺžení od toho tretieho gólu, to bol jedným slovom grc. Vždy som bral Bilbao za sympatický tím ale po včerajšku som z nich znechutený, najmä z toho bradatého pajtaša s číslom 20. Ja byť na ihrisku, tak ho v 120. minúte tak prebrúsim cez kotníky, že by si nabudúce rozmyslel, či sa bude správať tak, ako sa správal. Bohužiaľ, u nás v tíme to nemá kto urobiť a to je niekedy škoda.
2021-01-18 11:37:23
I když mám Dembélého ve velké oblibě, tak včera aspoň ten první poločas nepředvedl absolutně nic. Jinak celkově tým hrál velmi slabě. Bilbao bylo fyzicky mnohem dál než Barca. Ter Stegena bych nehodnotil (není moc co). Kdo se mi líbil, tak byl Araujo a pak Messi (krom čer. karty). Zbytek týmu vypadal bez formy, bez šťávy. Člověk by řekl, že to měl Koeman víc protočit. Ale otázkou je jak? Někteří zraněný, někteří bez formy - Trincao, Pjanič, Martin...Aleňa před nedávnem odešel na hostování. Nebyl to ideální čas pro nás na tento zápas. Jinak Gratulace Bilbau bili se srdnatě.
2021-01-18 11:40:16
Mingueza 6? Viem neni to jeho pozicia ale bol proste slaby. Puig a 6.5 je cisto za usmev asi. Lenglet 5 6? to je konecna v boji o trofeje. Hrac co klucove veci doserie lebo je pomaly a pozicne zufalo hrajuci. Naopak pridal by som de jongovi podla mna velmi dobry vykon.
2021-01-18 11:44:57
Skoda ze nedostava znamku aj trener. Striedat 2 minuty pred koncom 2 hracov naraz, namiesto 2 samostatnych striedani, to je naozaj trenersky majsterstuck ako by povedal laco borbely. Na lavicke mame odbornika ktory nema ani na horne oresany
2021-01-18 11:47:18
Nebol to zlý finálový zápas, sledovať Bilbao, ako hrajú presne to, čo treba proti Barce, bolo zaujímavé.
Pripadalo mi to ako výukové video "Ako hrať proti Barcelone" ktoré by si mohli púšťať tréneri na svojich odborných konferenciách.
De Jong, Araujo, Griezmann veľmi dobrý vykon, aj Busquets a tér Stegen hrali dobre.
Alba, Lenglet zahrali slabo, najhorší mi prišiel Dembele.
2021-01-18 11:55:25
Chyba nam kvalitny utocnik a stoper.
2021-01-18 12:01:54
Lengletovi by som ubral na 4 aj. Griezmann s Araujom najlepsi od nas. Ale zial najlepsi celkovo v zapase bo Inaki Williams ale zasluzene
2021-01-18 12:03:31
Včera Pedri neviditeľný. Ak bude hrať zápas čo zápas tak vyhori jak fakla. Už teraz ťahá nohy po 60 min. Pjanič žiadne oživenie. Trincao ten nemá ani na Barca B. Škoda ho posielať na hrisko
2021-01-18 12:07:57
Trincao do Becka a treba nominivat Collada uz konecne
2021-01-18 12:08:38
Alba, Lenglet totálne sračky pri bránení. Alba bol kupovaný v časoch keď sme mali najlepšiu zálohu sveta a vtedy brániť veľa nemusel.
Vpredu ako tak, ale bránenie 0
2021-01-18 12:28:57
Pride mi, ze Pedriho vykon sa vytraca s kazdym nasledujucim zapasom. Ja mu strasne fandim, ale on ma 18 rokov, podla mna je rozumne jeho starty davkovat s rozvahou, jeho kariera je na zaciatku nieje kam sa hnat.
2021-01-18 12:45:35
Trincao potřebuje nutně psychiatra. Tohle už není normální, ten kluk je hlavou úplně mimo.
Lengleta bych po první žluté nakopal do prdele a stáhl ze hřiště. Na co nám je stoper, který po zbytek zápasu musí chodit kolem hráčů po špičkách? A to není poprvé a ani naposled.
Pedri potřebuje oddech.
Braithwaite již pomalu ukazuje, že tohle není jeho level a musí odejít.
2021-01-18 12:56:00
griezzman hodnotenie ma 8,7 nie 8,4 chyba či ?
2021-01-18 16:44:47
Všechna čest Grizzimu že se nevzdává a maká. Začalo mu to tam i padat. Snad se dostane ještě do větší pohody a bude to tam sypat. Zatímco Lenglet je momentálně náš nejhorší hráč o parník. To je šílenost s ním ta obrana je uplně o 5 lvl někde na urovni okresu. A Sergio opět ukazuje že proti bojovnému týmu nemá co hledat v základu.