Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2021-01-28 09:44:38
Trincao se mi líbil včera. Puig naopak moc ne, tam jde vidět, že Pedri má praxi a rytmus, který Puigovi chybí. Záloha je jasná a Puig by měl být momentálně nahradníkem, který střídá. Messi dostal zpět Albu a ožil, do té doby na to kašlal. Zapas taková bramboračka trochu, ale hrálo se na poli, tak to bylo tematické. Koeman dobré střídání, které vyhrálo zápas.
2021-01-28 09:47:54
Zdravím som tu nový a už dopredu chcem povedať že táto sezóna je z môjho pohľadu celkom dobrá aj keď máme veľký problém so zraneniami a efektivitou no zatiaľ to vyzerá dobre. Stále musíme brať do úvahy že sme v prestavbe, nemáme poriadny hrot a odišlo veľa skúsených hráčov no aj tak si myslím že máme kvalitu na boj o copa del Rey poprípade ligu majstrov keďže v lige môžme skôr bojovať o druhé miesto. Btw včerajší zápas som videl asi len na 20 minút no aj tak som rád za postup a známky sú podľa mňa primerané včerajšie mu výkonu.?
2021-01-28 09:50:30
Už aby sa vrátili Fati, Piqué a Roberto, posledný menovaný skôr na záskok za Desta ktorý celú sezónu nevydrží hrať ako jediné RB a Mingueza je skôr stopér ako RB.
2021-01-28 09:57:42
Z pedriho mám velkou radost, hraje opravdu dobře. Puig bude muset hodně pracovat, aby byl před ním. Přijde mi, že Puig se hodí spíš na posledních 30 minut do unavené obrany než aby hrál od začátku.
2021-01-28 10:10:21
Viem že sa to mnohym nebude páčiť,ale za mna Puiq slabota.Technicky určite dobrý hráč,ale v systéme sa stráca.pozičné úplne mimo,čo on vlastne hra ofenzívny,či defenzívny záložník,či podhrot?on vôbec nehrá pozíciu,ale čisto loptu,bez vízie.vľaci tu pojeb..u tekvicu 15-20sec a finálny efekt je že zo 16ky súpera sme na poliacej čiare.áno včera Leo stratil veľa lôpt ,ale zásadný rozdiel je,že po prebratí lopty je do 2sec tvárou k bráne súpera a ťahá na ňu,vytvára útočnú hrozbu,a Puiq po 20 sec je chrbtom od brány a motá sa niekde v strede.proste jeho akcie síce pekne,ale vôbec neznamenajú hrozbu,jalový.mne pripomína Artura mela,ten sa tiež motal jak prd v gatoch a efekt nulovy
2021-01-28 10:18:04
zaujima ma, kto bude hrať DM pri Sergiovej absencii. Príde mi že De Jong je lepší ked hrá takto ofenzívne, len že tým pádom iné klasické DM nemáme, len Pjaniča, ale to tiež nie je DM
2021-01-28 10:24:23
z môjho pohľadu sme mali zápas pod kontrolou, aj keď to nebola celozápasová dominancia. Opäť sme takmer doplatili na slabú efektivitu, lebo šancí bolo dosť, aby sme zápas rozhodli už skôr. Mali sme aj trochu smoly, keď sme trikrát trafili tyč.
Negatíva určite Firpo, ktorý na Barcu nemá, Lenglet, ktorý nehral vyslovene zle, ale opäť išiel inkasovaný gól na jeho triko, Mingueza opäť ukázal, že na kraji obrany hrať nemôže. Určite sa viac čakalo aj od Puiga, ktorý toho na seba občas berie priveľa a potom sa jeho dobrý výkon neguje zbytočnými stratami.
MOTM pre mňa opäť Frankie, ten chalan ide ako píla a určite aj Leo, ktorému síce nevyšiel zápas podľa predstáv, ale aj napriek tomu bol vo všetkom podstatnom v našej ofenzíve.
2021-01-28 10:26:24
A este k Dembelemu.Za mna priemerak,ktorý bude už len horší,rokmi sa bude spomaľovať a stratí svoju jedinú devízu.vôbec ho nevidím ako budúcnosť v fcb,spracovanie otrasne a to predhodenie lopty zasadne prehnane daleko čo nedobehne.má uzastnu schopnosť sa zasadne zle rozhodnúť ,kedy prihrať a kedy vystreliť ,nemá žiadne futbalové zmýšľanie
2021-01-28 10:32:24
Grizi nehral najhorsie len mu to tam "zas" nepadalo. Nesebecky nahral do prazdnej brany messimu
2021-01-28 10:45:06
Až teraz v novom roku som ani nevidel aký je de jong rýchly fakt on má rýchlosť dribling prihrávky je ešte stále mladý fakt budúcnosť Barcelony spolu s puigom a pedrim v zálohe
2021-01-28 10:45:57
Busquets měl mít určitě vyšší hodnocení, včera hrál výborně. Měl spoustu důležitých obranných zákroků a zisků míče, zároveň sám neztrácel a moc dobře rozehrával.
2021-01-28 11:17:40
Každý ďalší zápas sa ukazuje kto bude ťahať FCB. De Jong je tým hráčom, okolo ktorého by sa mal začať tento tým budovať. Teší ma aj spolupráca Pedriho s Messim. Pri Pedrim a spolupráce s ním to vyzerá že Leo sa zase baví futbalom a vidieť ho sa aj konečne usmievať. Tiež súhlasim, že Puig potrebuje hernú prax, ale môj subjektívny názor je, že na Pedriho tak skoro nedozrie. Verte alebo nie, ak hráč nedostáva od trénerov dostatok herného času, tak asi sa vie prečo. A úprimne pri Puigovi sa vystriedali traja tréneri a všetci na neho mali rovnaký pohľad. Každému trénerovi bolo vyčítané, že ho nestavia...asi vedia prečo. Záloha sa formuje a zdá sa, že tam nás to až tak tlačiť nebude. Obrana bude pevná, Araujo sa stáva lídrom, Pique po zranení bude ešte túto sezónu pri ňom ako dobrá dvojka....Lenglet tak možno ich náhradník, zdá sa, že sa mu v poslednom období nedarí a bude mať čo robiť aby sa vrátil do základu. Skôr si viem miesto Lengleta predstaviť v tíme Minguezu. Útok nás trošku pobolieva, ale máme tam veľmi šikovných hráčov ktorí sa musia prebrať a ukázať, že dokážu strielať aj góly. A to k ním príde ešte Fati.
Takže neviem prečo vačšina fanúšikov hovorí, že FCB je na tom zle aj výsledkovo aj s hráčmi. Vraj najhorší štart do sezóny za posledných 33 rokov...Wau a to je tretie miesto v La Lige? Stále hráme CdL aj LM a stále to nestačí, čo ešte tento tím musí hrať, aby sme povedali, že v konečnom dôsledku to nie je až také zlé. Viem, že tá hra nevyzerá niekedy dobre, ale aj keby sme každý zápas vyhrávali 5-0 tak je tam rovnaký počet bodov ako za stavu 1-0. Ja tomuto tímu určite fandím a určite v ňom v tejto dobe vidím oveľa viac pozitív ako pred dvoma, či troma sezónami....
2021-01-28 11:39:44
Zase si tu musi niekto vylievat zlc na Puigovi...nie je tak davno, co mozno ti isti pi****li na Pedriho a De Jonga a teraz ich vychvaluju do neba....
2021-01-28 11:41:55
Docela mě pobavilo, jak to tady člověk čet. Jak tu všichni vychvalují De Jonga a oprávněně. A není to zas tak dlouho (max. pár měsíců) co byl tady hejtován, jak to byli vyhozený prachy za něho, že to není hráč pro Barcu. Škoda, že nevzpomenu na jména. :-)
2021-01-28 11:50:54
Včera sme jasne videli že Firpo, Trincao, Puig, Bratwaith a Dembelé idú výkonmi stále dole a dole. Ak takto budú hrať naďalej iné východisko nezostáva, len ich predaj a Griezmann tiež nehrá bohvie čo. Mingueza zatiaľ na A-čko nemá, v B-čku by bol viac osožný a možno časom sa z neho stane dobrý obranca. Keď sa však vylieči Pique a Roberto nemá miesto v A-čku. Celkovej včerajší výkon bol zasa o ničom. Nastrelili sme síce trikrát konštrukciu bránky, ale všetky tri prípady boli viac náhoda. Najslabším článkom na trávniku včera však bol rozhodca. Ja neviem či v Španielsku sú všetci rozhodcovia fanúšikovia Realu alebo sú naozaj takí slabí? Načo bol na včerajšom zápase VAR, keď ho ani pri jednom faule na Trincaa nepoužil?
2021-01-28 13:05:54
De jong 7.9 hodnotenia to je nijaká sranda veď od nového roku je to náš najlepší hráč
2021-01-28 13:44:04
Počujte, nič v zlom ale netrebalo by škrtnúť z každého hodnotenia prvých 5 bodov? Že by bola stupnica od 1 do 5. Nikdy som tu nevidel hodnotenie menšie ako za 6 bodov, pričom priemerná hra hráča by mala byť za rovných 5 bodov. Ak má napríklad Langlet 5,7 chcete povedať, že ste s jeho výkonom nadpriemerne spokojní?
:-)
2021-01-28 13:46:59
za mna Trincao vcera celkom dobre,min 4 vyborne utoky od neho,ak je to o hlave a podari sa,bude z neho hrac pre Barcu.znamku vyssiu. nekonecna saga Puig,pokial bude pravidelne aspon striedat,uvidi sa ci na to ma..tazko hodnotit takto..Mingueza mlady,treba este cas,Lenglet von,to ako si to cez neho vcera jednoducho hodil a obehol ho ukazuje ze je v nespravnom muzstve.Braithwaite viac nehrat,to je hrac pre priemerne muzstva.
2021-01-28 14:35:51
Táto kritika na Puiga trosku od veci, hral nejak vyslovene zle? Dembele keď naivne stráca lopty, tak je v ňom stále potenciál, keď Riqui, tak nemá na základ.
Puigova hra najviac trpí zlým povrchom, na tom by mal zapracovať.
Ale ak ma mat Barca zas úroveň a štýl, musia hrať takí ako on.
2021-01-28 14:40:54
Firpo největší traged s nosankem nahore. Nenabizel se, flakal to a hlavne nema techniku. Okamzite vyměnit za Gayu s doplatkem