Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2021-03-16 01:53:14
Este medzi mladikov ste zabudli zaradit Minguezu a pomalicky dufam uz aj v Konrada ??
2021-03-16 02:10:26
Rad by som poukazal na fakt ze v poslednych 7 zapasoch sme nedostali gol z hry! To je uzasna statistika. Dostali sme goly len po troch penaltach z krorych dve ani nemali byt. Obrana sa neskutocne zlepsila.
2021-03-16 04:44:24
Ta penalta bola totalne smiesna a za taketo by mali trestat VAR rozhodcov! Ale! Rad by som sa vyjadril k ludom co maju argument proti penalte “lopta bola uplne inde”. Tento argument je uplne mimo.

Penalty sa bezne piskaju ked je uz lopta inde a hrac nema sancu skorovat.To ze je lopta inde neznamena ze mozte hracovi zlomit nohu a nebude penalta.

Najlepsi priklad je ked utocnik dostane loptu do behu a brankar vybieha proti nemu ale utocnik stihne kopnut loptu pred seba a brankar ho skopne. Jednoznacna penalta vsak? V tych situaciach utocnik tiez uz vacsinou nema sancu dat gol pretoze loptu kopne az za ciaru a nemal by sancu to dobehnut a predsa je to jasna penalta. Tak toto je presne ta situacia len s tym ze Ter Stegen ho nefauloval pretoze nemozete s koncekmi prstov hentak niekoho faulovat ze padne na zem,fyzikalne nerealne
2021-03-16 05:20:27
Positiva: Určitě výhra. Myslím, že Atleti se už klepou. Jsme k nim velmi blízko. + Určitě vítězství o více gólů. Už ani nepamatuju, aby jsme vyhráli o 3 góly.
Negativa: Naprosto šílených posledních 20 minut, kdy krom toho gólu jsme se úplně vykašlali na zápas a chtěli to se zavřenýma očima dohrát.
Je hezký, že trenér našel pozici pro Griezmanna a to pod dvojcí Dembélé - Messi. Ale díky tomu odsoudit Dembélého proti takovému betónu, že on bude hrát střed je šílenost. To by bylo, jako hodit J. Kollera na křídlo, aby lítal podél lajny. Doufám, že to do příštího zápasu změní.
Marian Premium
2021-03-16 06:42:35
Z pohľadu asistenta za obrazovkou VAR bola penalta jasná, lebo Barcelona v prípade výhry by sa dostala pred Real. Škoda, že hráči Huescy málo simulovali, udelili by im dostatok príležitostí, aby ich kopali viac a mohli obrať domácich o body. Ale nádej umiera posledná, príležitostí zvýšiť percento správnych rozhodnutí VAR bude v ďalšom zápase Barcelony. V tomto zápase to VAR dokázal, potvrdil totiž fakt, že hráč Huescy nebol v ofsajdovej pozícii a penalta bola teda regulárna.
mito669 Premium
2021-03-16 06:53:13
Pre mna najlepšia je spolupráca Messi Pedri a je vidno že si ho Leo veľmi obľúbil
2021-03-16 07:47:07
Najlepsie: pohodovy zapas, 2 goly Lea, konecne dal gol aj Griezmann (10 zapasov je ozaj dost...), prvy gol Minguezu, ziadna zbytocna ZK. Minuty pre Vavra, z pohladu repre treba, aby nasi hraci hravali.
Najhorsie: nic
Huesca hrala druhy polcas celkom odvazne, ale bolo to tym, ze Barca po tretom gole vypla. Ale bol to fajn zapas.
2021-03-16 07:59:21
Najhoršie na tomto zápase boli protiútoky súpera, keď nás prečíslili. Boli z toho nebezpečné situácie a nemalo by sa to stať. Potom by som poukázal na bránenie Albu, vždy dovolí súperovi odcentrovať, lebo nebráni tesne. V útoku je ok, ale on je obranca a krídlo mu nemôže centrovať, ako sa mu zachce.
2021-03-16 08:03:48
Krasne goly, konecne poriadne strely aj spoza 16tky. Minguezov gol je odmena za jeho pracu, dufam, ze ho to este viac posunie.
Za stavu 3:1 uz nuda. Vyhravame (co je strasne super), ale niekedy sa ten futbal neda pozerat. Niekto tu povie, ze Huesca hrala beton. Ale to je skor o tom, ze ti hraci potrebovali novy impulz z lavicky skor. Hrame proti poslednemu timu z tabulky s zacneme s De Jongom na stoperovi a + 4 obranci? Vcera bol ideal zapas, ze mal zacinat napr. moriba, alebo Puig, alebo aj Trincao.
A stale nerozumiem, co ten Puig spravil Koemanovi, ze mu dopraje po mesiaci "volna" len par minut. Hrame s poslednym timom a doma a on ho dusi do 84min na lavicke?
Ako ho chce nastartovat? Ah jaj, dufam len, ze ho nezadusi kompletne.
2021-03-16 08:17:49
Najlepšie: góly zo strely spoza 16tky a z hlavičky po centri, to je dosť zriedkavé, a treba povedať konečne. Leo hral výborne.
Najhoršie: Huesca mala niekoľko pekných protiútokov, z ktorých hrozili góly, obrana hrala chvíľami dosť laxne. Na strely na bránu to bolo len 5:4.
A Dembele hral zas dosť zle.
2021-03-16 08:44:14
Tak písknout penaltu s letmým kontaktem, kdy míč je už mimo hru mají asi rozhodčí nařízeno pískat proti Barceloně jak v LM, tak v LaLize. Po shlédnutí VAR odpískat takovou penaltu už chce být opravdu obrovským fandou některého madridského klubu.
2021-03-16 08:52:47
Aj keď sa to niektorým nebude páčiť, musím povedať, že Lenglet odohral dobrý zápas. Normálne som si myslel, že si ho s niekým mýlim keď sa prebojoval cez obrancov do pokutového územia ? Driblingom ? Vidno, že aj on je už viac v pohode ?
2021-03-16 09:08:28
Za mňa včera najhoršie momenty - odpískanie penaulty, výkon Dembeleho, Trincaa a trochu sa mi nepáči, že Leo takmer nebehal. Neviem koľko toho mal napohybované za zápas ale nabehal určite menej ako 2km. Moc sa dozadu nepretrhol. Keď s Dembom nemajú snahu napádať rozohrávku súpera veľmi mu tým pomáhajú. Tak zas ale inak ako plusom sa nedá hodnotiť to, že napriek tomu dal Messi 2 góly a na tretí prihral. A ďalšiou super vecou v zápase bolo, že sme konečne dostali priestor na strieľanie spoza 16ky a aj sme strieľali. Konečne to nebolo pretláčanie lopty prihrávkami až do brankoviska.
2021-03-16 09:44:32
Včera tu niekto chcel hatrik Messiho,,skoro to vyšlo,,ešte super že goly spoza šetnásky a z hry. Zapas nebol neaky pekny,,,Griz sa trafil náhodou,ale Messi to ešte vie,,ked chce.
Mingueza si zaslužil gol,ale striedania v 84.min,ked už v druhom polčase sme hrali len tak že dohravali.