Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2021-03-22 09:25:17
vsetci hrali perfektne ale dest bol proste najlepsii pome dalej v takej to istej forme
2021-03-22 09:31:31
Ja nechápem to hodnotenie zápas čo zápas pre lengleta veď hral fantastický a má iba 7,1 keď mingueza má 7,3 určite si lenglet zaslúži viac posledných zápasoch hra fantastický a je istý na lopte!
2021-03-22 09:49:48
Lengletovi sa často vyčíta, že pri bránení veľmi používa ruky. Ale včera som si to všimol aj pri Oscarovi a dokonca keď som pozeral Atletico, tam sa tiež sermovalo rukami ako kordami za čias mušketierov.

Včera super zápas, jediné čo ma stresuje sú Frenkove a Leove karty a tým aj riziko vykartovania sa na Real.
Valadolid odohral skvelý zápas proti Sevile, ale verím že my máme dosť silný káder na to, aby títo dvaja nemuseli nastúpiť od začiatku. Lebo nejaký Lahos s radosťou fukne ŽK za akúkoľvek blbost
2021-03-22 10:22:31
ak DeJongovi hrozi žlutá karta,tak co víc měl udělat za stavu 5-0 ? Samozřejmně zápas byl bohaty na goly,ale stejně mi tam chybel rychlejší přechod do utoku ,kolme vyslani hrace.Hodně lidi v prubehu zapasu psalo,ze souper hraje beton,Jenze souper napadal i v peti nasi rozehravku ,takže betin nehral ,jen se pak stacil vratit do obrany.Nelibilo se mi kolikrat jsme riskatne hrali male domu a byli velmi casto zatlaceni pred vlastni branku pri rozehravaní .A je skoda,ze v 70. minute nevystridal vide hracu ,protoze jsme presli uz do usporneho modu. Nechci aby to moc vypadalo jako kritika,protoze zapas byl velmi povedený ,ale techto par fragmentu by se jeste dalo vylepsit
2021-03-22 10:38:24
Důvody, proč to šlo:
1. Messi - při bránění se pohyboval v bloku a konečně respektoval nějaké obranné postavení. Hodně komunikoval s neustále ukazoval a organizoval.
2. Griezmann - sice ho nemám rád, ale včera se mu to povedlo. Hodně si zbíhal pro míč, když jsme byli napadaní, sklepával do stran. Což nám hodně pomohlo při rozehře. Možná taktický pokyn (?).
3. De jong - sice nejsem zastánce jeho využívání na stoperu, ale ten borec i z posledního hráče je schopen udělat průnik a překonat sám jejich napadající útočníky.
4. Koeman - konečně stáhl brzo pedriho, je vidět, že toho má už dost a potřebuje si dáchnout. Brzké střídání, na plac moriba a araujo (mladí hráči). Jsem spoko. Jasně, mohl dát víc času trincaovi a puiqovi, ale změna k lepšímu, kdy za pana Ernesta za stejného stavu by šel mladý hráč v 60 ze hřiště a na plac by šel Rakitic nebo jiný třicátník.
5. Busquets - zdá se mi to, nebo ten borec i trochu zrychlil a zlepšil svůj pohyb s míčem???
2021-03-22 11:14:25
Včera to byla opět skvělá hra a ten výsledek je sakra velká třešeň na dortu. Já letos považuju za hlavní, že se na každý zápas Barcy těším :) A ta budoucnost vypadá parádně. Včera se do hry zapojilo zase 7!! mladíků a to nepočítám Dembeleho a de Jonga. K tomu ještě Fati. Pořádný hroťák bombarďák, Messi musí zůstat a ten tým bude mít snad vše, co má mít :)
2021-03-22 11:26:56
Mňa neserie ani tak hodnotenie hráčov ako zas zapracoval VAR. Pri neuznanom góle Dembelého. Nechápem ako VAR môže brať za postavenie mimo hry rameno, keď nohy, ktorými sa dávajú góly mal Dembelé jasne mimo postavenia mimo hry. Prečo sa neujednotia a nespresnia posudzovania mimo hry VAR-om? Je nelogické keď hráč v plnom behu je jasne naklonený dopredu takže je logické, že horné partie tela má pred nohami ale ako rozhodujúce sa berie tá časť tela, ktorá je vpredu (pri Dembelém to bolo rameno ruky) a pritom je jasné že tým ramenom ak postupuje sám na bránku určite gól nedá. Absolútne nelogické rozhodovanie.
2021-03-22 11:27:56
Tento rok proste tá liga a pohár musia byť. My si to zaslúžime. Pod Koemanom ožili hráči, ktorí boli pod Setiénom a Valverdem v štádiu klinickej smrti.(Alba, Busquets) Hotový zázrak.
2021-03-22 12:36:27
Mně vždycky zabolí to hodnocení Ter Stegena.... on chytí vždycky dva tři góly a dostane skoro o známku horší hodnocení než ostatní :'(