Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2021-05-10 16:18:07
Rad bych se mylil ale titul nebude.
2021-05-10 16:55:00
Je trošku k zamyšlení, že se úplně odchylil od taktiky a nasazování většího spektra hráčů, které Barcelonu vynesly ke kandidátům na titul.
Přijde mi, že je sám z toho překvapený a z vidiny double to hraje teď strašně na sílu a nasazuje v podstatě jen 13-14 hráčů a ostatní úplně odepsal.
2021-05-10 17:04:31
"Vidím sa v Barcelone aj v budúcej sezóne", to je najhorsia veta, co som dnes cital. Len to nie, podakovat a poslat dalej.
2021-05-10 17:29:02
"NO"ZBOHOM. Iné nám už nechýba.
2021-05-10 17:31:17
Koeman spravil kus dobrej roboty, navyše mal "cojones" prísť do toho bordelu.
2021-05-10 20:07:53
Akože plno ľudí si myslí že xavi by bol skvelý tréner ale podla mna to vobec nie je iste, zatiaľ odtrenoval nejaky katarsky klub a uz z neho robia top trenera, ktory v prvej sezone vyhra treble
2021-05-10 20:11:16
Poděkoval bych ti za Copu a za tu překlenutou sezonu, kdy si se popasoval se zraněním x hráčů ač první půlka sezony byla naprosto tragická a Setién by letěl po minutě. Ale v té druhé si to aspon trochu sedlo i zásluhou toho že Messi chytil formu :). Děkuji za nasazení Pedriho, kterýho si svojí debilitou ze začátku topil na křídle protože Couts. Jsem rád že dostal šanci Mingueza a Araujo i když jsem si naprosto jistý že by tu šanci nedostali kdyby Pique a Umtiti byli ok :). Araujo možná na pár minut. Mingueza vůbec :). Jsem rád za Desta i když to není jeho přestup a opět kdyby byl Roberto ty 3 měsíce ok tak by Destovi uloupil hodně minut na jeho ukor :). No abych to shrnul první polovina naprostá katastrofa druhá jsme se trochu zmátořily a i tím že Atletiko chytlo formu tragickou jsme měli/máme ještě relativně šanci. Ale nevidím tady žádnou budoucnost pro něj poděkovat za to málo a aloha. Protože těch mínusu má tolik že ne děkuji. Už jen to že ty jeho chyby se s ním táhnou od Vale a furt je praktikuje nebo se nesnaží to změnit je akorát hřebík do rakve. Ta jeho nepřipravenost na velký zápasy, nemohoucnost ve střidání a naprosto ignorování x hráčů mě pije krev a ještě kdž je k tomu naprosto paličatý tatar. Nehledě že vůbec nedokáže nijak reagovat na dění zápasu. Ty druhé poločasy jdou jak na vrub hráčům tak i na Jeho VRUB !.
Přál jsem si Nagalsmana, Ten Haga nebo Xaviho :). Skoda že vsichni podepsali smlouvy :).
2021-05-10 22:52:40
To jeho ignorovanie Puiga mi nenormalne prekaza. inac by som nemal velke namietky.
nedal mu normalnu sancu v zaklade pricom minulu sezonu boj jeden z objavov.
parkrat ho poslal na ihrisku, ked mu horelo pod zadkom, a Riqui sa takmer vzdy odvdacil dobrym vykonom, pozdvihnutim ofenzivy, neraz sme s nim na ihrisku otocili vysledok.
za vsetko spomeniem pohar s granadou, kde sme prehravali 2:0, v 76tej nastupil riqui a zvysok viete.
vo finale riqui ani nebol na lavicke, pricom tam boli dvaja brankari a dvaja stoperi
s atleticom, kde sme potrebovali nutne vyhrat ho nechal na lavicke, dal tam moribu, 18 rocneho hraca do poctu.
btw za atletico nastupil po zraneni Lemara Saul, a ten este pred koncom striedal. takisto mohol Ruqui nastupit aspon pred koncom miesto moribu, ale to by asi koemanovo ego nezvladlo
prehraty ligovy zapas s granadou ako cez kopirak.
neviem, co ma proti nemu, ale evidentne zamerne ignoruje hraca aj na ukor vysledkov a skodi tim timu
dalsia vec je, ze trener je tam aj na to, aby drzal lavickarov vo forme, lebo mozu byt potrebni. (pedri a de jong odohrali mnozstvo zapasov a mohli sa kedykolvek zranit) a nas trener ma na lavicke zo zaloznikov 18 rocneho neskuseneho mladika moribu, ktory prisiel nedavno z 3 ligy z b-cka,
puiga, ktoreho neda hrat ani keby horel no camp a frustrovaneho pjanica, ktory nehral ani nepamatam
potom pride atletico a na vyber ostava jedine moriba
2021-05-10 23:47:17
Líbí se mi, jak hlavní problém je, že Puig nedostal šanci a jinak vlastně tolik problémů není. Přesněji každý druhý by byl spokojenější (Za předpokladu, že by hrál dobře a nehledal by se novej důvod). Jak by bylo krásně, kdyby Puig šel na to hostování, by toho moc nezbylo a vlastně problém odstraněn tuhle sezonu a jen by se řešila kvalitní práce, co předvedl. Škoda, tak třeba příští sezonu už půjde a nebude trucovat.