Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2021-08-15 23:15:58
Pardon ale do kedy budeme chvalit forwarda za obranne zakroky? Luisito si tu nepostavil meno na tom ze mal 6 odobrstych lopt za match. To iste sa tyka Davida Villu, Eto’a atd
2021-08-15 23:18:47
Real Sociedad je mužstvo, ktoré vie Barcu často potrápiť. Dnes trápila ale Barca Real Sociedad. Ten druhý gól sa vôbec nemal kopať. Som milo prekvapený z dnešných výkonov našich hráčov.
2021-08-15 23:55:33
Nejhorší. Koeman stále dokazuje že neumí střídat a je v tom šíleně marný. Nejhorší číslo dvě dojedeme na to v důležitých částech sezony opět a znova!. A opět podcenění druhého poločasu. To je prostě už asi tradice pod Ronaldem.

Nejlepší. Vidět hráče nesvázené Messim :) Rád bych aby tu byl Leo a tu radost nám dával dál, ale přijde mi že tohle rozváže nohy hodně hráčům :). Memphis začátek skvělý pak se uplně vytratil. De jong krása. Pique je oholený jak za mlada suveréní výkon. Martin fantastický hrozně si to zaslouží. Griez na křídle prostě nemá co dělat. Ale odehrál slušný zápas ale jasný bude se zase hatovat protože plat. Pedri uplně mimo(opět jdi do prdele Koemane). Mohl tam míto něj dát Puiga nebo Demira ne on ho tam nechá trápit celý zápas...Důležité tři body
2021-08-16 06:28:53
Nejhorší určitě celý druhý poločas,kdy jsme klasicky zalezli a nebyli schopní nijak dominovat hře.Dle mě prostě nemají hráči pořádně natrénováno a po půl hodině byli na ručník-hrůza.
Jinak ta naše rozehrávka od golmana,která nakonec končí nákopem a 8 z 10 míčů ztratíme je něco úděsnýho a nudnýho.S touhle rozehrávkou si nás dobrý týmy hrozně namažou.

Pokuď jde o hráče,tak Sergio neviditelnej a pomalej(po odchodu Lea nemá moc co nabídnout a byl by potřeba pořádnej motor do záloha místo něj) a Grizmann klasicky hodně pohybu a žádný nebezpečí pro bránu.
2021-08-16 08:49:41
Griezmann byl v obraně super, ale vzhledem k tomu, že je útočník a stál takovej ranec, tak bych chtěl vidět jak září spíše v útoku ?
2021-08-16 12:12:57
Prestaňte hrať tu skur*enu FIFU už! rozum zastáva, ak ste takí skvelí profi hráči a tréneri prečo nieste v klube? mudrlanti, pošlite do Barcy CV, Koeman nie je retardovaný, mal úspechy ako hráč a aj ako tréner robí čo môže, Dest išiel dole lebo už bol unavený, krajní beci nabehajú v šprintoch kopu km plus do toho veľa súbojov, je mladý, tak šiel dole, Pedri, čo keď povedal pri cooling break Koemanovi že je v pohode a dohrá to? ono v reálnom živote je aj komunikácia medzi hráčmi a trénermi, viem že vo FIFE ale nie je, čo keď ráno príde za trénerom niekto mal som sračku zajtra nehrám, a vy už máte Koemana za hajzla lebo prečo nehrá ten a ten, je tam MILION aspektov, ktoré my ako fanúšikovia a niektorí z VÁS trénerov nevidíme, zakládate tu bludy na vašich priblblých domnienkach, zhadzovať tu Griezmanna lebo stál 120 , no tak stál a? teraz 80 vyhodíme len tak? treba ho využiť, včera zlikvidoval niekoľko ich prechodov, dal skoro 3 góly, pozične je skvelý, zrýchľuje hru perfektne veď sme konečne hrali dynamicky čo ste slepí? možno mu nevyšiel každý dotyk s loptou ale to si ideme teraz všímať len kto čo urobil zle? tak to by sa na každého našlo v každom klube, nahrávky lietali vymieňala sa lopta naozaj rýchlo, presun do útoku bol dynamický, a ÁNO aj Mané sa vracia až do 16ky, aj Salah, aj De Bruyne Mbappé, Haaland aj Suarez včera šiel aj po 16ku, to je moderný futbal, celý tím hore celý dole, HOR SA DO REALITY, tento virtuálny svet robí z ľudí absolútnych kokotov, majme aspoň trošku porozumenia už konečne a nemyslime si že sme zožrali všetku múdrosť, prajem pekný deň a fandite klubu, nie len úspechom