Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2021-11-09 16:16:45
Môže mi niekto vysvetliť v čom je problém s tým jazdením na elektrickom bicykli? ?‍♂️
2021-11-09 16:18:27
Dúfam, že im to aj vydrží... keby to nebol Xavi, povedal by som, že by ho s tým poslali do r*ti, ale teraz má tréner konečne skutočnú podporu vo vedení, tak je tam šanca ... a hlavne, nech sa s tými bábikami nemazná
2021-11-09 16:19:24
Človek by si aj myslel, ze takéto pravidlá už dávno platia. A že ich nebude zavádzať nový tréner, ale bude na nich trvať prezident (a dá ich hráčom do zmlúv).
leonidas129 Premium
2021-11-09 16:38:23
toto zaviedol Pep a fungovalo mu to. prave preto sa museli porucat aj hviezdy ako Ronaldinho a Deco.
2021-11-09 16:47:38
Na začiatku to znie pekne. Otázkou je, dokedy tieto pravidlá vydržia ?
2021-11-09 16:53:41
Kde su tie casy ked hraci po zapase isli do baru za stetkami, v jednom dokumente bolo ze Garrincha chodil cely tyzden na treningy s opicou, a cez vikend rozbijal obrany, hraci teraz zarabaju x krat viac ale makaju ako stroje a nemozu si pomaly ani pizzu dat
2021-11-09 17:29:43
6. - To se budou najímat soukromí detektivové jak za Guardioly, nebo jak?
2021-11-09 17:32:35
Konecne disciplina. Xavi bol pan hrac a je mozne, ze bude aj pan trener. Velmi dobre pravidla, velmi vam zavidim takeho trenera. Akurat mi pridu vtipne tie pokuty... za vymeskanie treningu, co je celkom zavazny priestupok... pokuta 100 eur, potom 200 eur a 400 eur? Pre cloveka s milionmi na konte je 400 eur ako pre nas 20 centov
2021-11-09 18:58:02
Vyzerá to sľubne...
2021-11-09 21:56:31
Nechápem, že tieto pravidlá doteraz neboli v Barci praktizované? To nikoho nenapadlo že sa takéto veci v profesionálnom mužstve musia dodržiavať? A pri podpise zmluvy každého hráča tieto podmienky neboli zakotvené v zmluve? Tak to je ďalšie veľké prekvapenie!
2021-11-09 22:16:41
Největší výhodu vidím to, že ještě 3 roky na z pátek hrál na profi úrovni, takže si může normálně stoupnout s hráči na hřiště a ukázat jim jak si představuje hru týmu
2021-11-09 22:42:17
Tie pravidlá sa mi pozdávaju z niektorých som až udiveny že boli po dlhšom čase zavedené opäť resp že na nich sa trvá a všetky majú svoje opodstatnenie
2021-11-10 06:30:41
tak to som zvedavý hlavne ako bude platiť pred Piqueho bod 8 alebo 9 pri jeho doterajších aktivitách. Dúfam, že sa nebudú robiť výnimky a ústupky nikomu a pique sa bude koncentrovať predovšetkým na futbal a nie na jeho biznis či tie niektoré adrenalínové zábavky vo voľnom čase
2021-11-10 08:04:08
Veľa ľudí sa tu teraz rozčuľuje, že prečo to už nie je dlho. Druhá strana mince, predpokladá sa, že športovec je profesionál, teda bude o seba dbať, strava, kondičný a silový tréning. Ak sa na to reálne pozrieme, hráči ktorým neklesla kondička, keď sem prišli, tak boli Griezman, Araujo a Braithwaite. Ako to je možné? Lebo sú profesionáli. Ako je možné, že 40 ročný Zlatan má lepšiu kondičku ako 2/3 kádru Barcelony? Jasne, už nebude hrať každý zápas, možno každý druhý, predsa len regenerácia už nie je na takej úrovni, ale aj tu vidno profíka. Stačí sa pozrieť aj na ostatných špičkových hráčov. Každý má výživového poradcu a osobného trénera. Lebo sú profíci. Len tu v Barcelone sa zaspala doba, stačí technika, tá je najviac. Krásnym príkladom je Puig, ktorý aj vo svojich 22 rokoch vyzerá ako 12 ročný chlapec. Ak ho porovnáme a cca rovnako vysokým 36 ročným Modrićom, tak ten je o 10kg ťažší a má oveľa lepšiu kondičku. A potom sa tu časť ľudí diví, že ho nechcú dávať do zápasov a posielajú na hosťovanie.

Čo sa týka tých e-bikov, je na mieste otázka, či legálny e-bike, teda výkon motora 250W, motor pomáha len pri šliapaní do pedálov a len do rýchlosti 25km/h, čo trénovaný človek nemá problém dosiahnuť, alebo už to je pedelec, teda kategória, na ktorú už treba vodičský preukaz. Bicykel je časťou súčasťou tréningov športovcov. Veľa z nich na ňom dokonca chodí do roboty, či už futbalisti, hokejisti, basketbalisti a podobne.
2021-11-10 10:36:22
Disciplína, kondícia a dobrá lekárska starostlivosť je základ. A ak by boli všetci zdraví, tak to je mužstvo budúcnosti, treba len trpezlivosť. Dest, Araujo, Garcia, Balde - Pedri, Nico, de Jong - Dembele, Memphis, Fati. A striedať môžu - Pique, Busi, Alba, Mingueza, Demir...