Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2022-03-15 08:26:54
Laporta.... položil základ kampane na tom,že Messi ostane v klube a pekne nás všetkých oje.... a hlavne Lea... keby nevyhlasoval ako prioritu, že Leo ostane v klube nikto by hlas nedal. Takže Laporta - Fico. Smradlavi hadi
2022-03-15 08:31:46
Nikdy by som neveril že to poviem, a obzvlášť nie po minulom lete, kedy som mal slzy v očiach keď sa toto celé dialo a nevedel som si ani na sekundu predstaviť Barcelonu bez Messiho, tak teraz si popravde neviem predstaviť Barcelonu s Messim. Respektíve nie že si to neviem predstaviť, ale kam s Messim ? Je to najlepší hráč ktorý tu kedy bol a na dlhú dobu sa to určite ani nezmení ak vôbec niekedy, ale úprimne si myslím že projekt, ktorý naštartoval Xavi, Laporta a Alemany s Messim nepočíta a popravde bojím sa čo by to spravilo s mužstvom. Možno sa mýlim a malo by to pozitívny vplyv, ale neviem čo si o tom myslieť ? Akú pozíciu by v hráčskej hierarchií zastával ? Bol by nedotknuteľný a hral stále alebo by bol bežný člen tímu ? Na druhej strane, zaslúži si aby bol najlepší hráč v histórií považovaní za "obyčajného hráča" ? Sadne mu štýl s vysokým pressingom a bude ochotný pressovať vo vysokom tempe vo svojom pokročilom veku ? Neuškodí to rozvoju mladých hráčov, ktorý jeho príchodom stratia minutáž ? Bude ešte tak rozdielový ?

Má to neskutočne veľa otáznikov na ktoré momentálne nepoznám odpoveď a desia ma, avšak Leo je môj vzor a obľúbený futbalista, takže by som ho určite privítal s otvorenou náručou a so slzami v očiach !
AndreasGerardi Premium
2022-03-15 08:34:14
Na jednej strane mi je Lea ľúto . Na druhej , čo vlastne čakal ? Šiel do mužstva kde mal priateľov , neuveriteľný plat a možno ambície no na druhej strane šiel do mužstva ktoré si v Európe robí hanbu už dobrých 10 rokov, nemá žiadnu koncepciu hry a ani historickú príslušnosť k svetovej futbalovej elite. (Mimochodom, je zvláštne ako to prežívajú fanúšikovia toho klubu, keď ešte pred 12 rokmi , pred príchodom šejka boli radi za 10 miesto v lige a nikdy nemali svoju filozofiu, tak o čom to vlastne fanúšikovia rozprávajú ?) Leo urobil strašnú chybu. Ak by si vybral povedzme AC, Inter, Juve, ale aj Chelsea či City bol by dnes v úplne inej situácii.
2022-03-15 08:47:08
Antonellka ❤️❤️
2022-03-15 09:16:24
Pískať po hráčoch by sa nemalo. Na tom sa zhodnú všetci asi.

Ale minca má aj druhú stranu. Neymar, či Messi berú neskutočne peniaze v klube. Neymar stál obrovské peniaze + obrovský plat a neodohral v drese PSG ani 50% zapasov. Messi je len tieň toho hráča čo bol. Keď si človek pozrie tie zápasy, on sa tam prechádza. Doslova. Žiadna snaha aspoň náznaku ísť brániť. Di Maria sa vracia a chodí brániť, dokonca aj Neymar má akú takú snahu, aj Mbapé, keď hrá krídlo, tak sa vracia brániť. Messi nie. Nie raz bolo vidno, že Neymar, Messi Mbapé/ Icardy podľa toho, kto hral na hrote tam proste stoja, kecajú a prechádzajú sa a ich tím bráni v 7 hráčoch. Jeho prístup k hre a k tímu je katastrofálny. Osobne som 2 zápasy s Realom nevidel, ale podľa toho, čo som čítal, tak katastrofa, či už Neymar, alebo Messi. Pokiaľ sa ten prístup nezlepší, tak diváci budú naštvaný ďalej.

2022-03-15 09:21:09
Pred rokom som písal, že by mal Messi odísť ak tu nieje šťastný a že to môže paradoxne pomôcť obom stranám. Vtedy ma tu veľa ľudí zhejtovalo, že je to nezmysel a že bez Messiho budeme len priemerný klub. No pravdou je, že žiadny hráč, nieje viac ako klub. Po tak krátkom čase a s takým obmedzeným finančným priestorom máme znovu schopný tím, ktorý ešte ani z polovice neukázal svoj potenciál. Kto by to bol povedal, že to pôjde tak rýchlo? Na druhej strane ma však neskutočne mrzí, že Messi na toto vsetko najviac doplatil. Dúfal som, že v PSG bude šťastný po boku Neymara a posledné roky kariéry si naplno užije. Najlepší hráč histórie si nezaslúžil aby bol prakticky vyštvaný z Barcelony a dopadol tak ako dopadol, že na neho pískajú vlastní fanúšikovia v Paríži. Ak by som bol Laportom a mal by som čo i len malinkú šancu nato aby sa Messi vrátil, tak by som urobil všetko pre jeho návrat a veľkolepý koniec kariéry na Nou Campe i keď to tak na 99% nebude.
2022-03-15 09:29:31
Messiho je mi samozřejmě líto, vypadnutí PSG ale ne. Na jednu stranu tito "fanoušci" pískají na Neymara a Messiho (ano, hráči kteří berou nejvíc a moc se nenadřeli), ale celkově to ta obrana včele s golmanem totálně prodrbali. Real si do té první branky - chyby brankáře, v podstatě nic nevytvořil a pak se PSG pěkně sesypalo a obránci jim to ještě mazali na nohy. Radši ať jde Messi do Ameriky a netrápí se v tomto arabském klubu, a do Barcy se vrátí po skončení kariéry.
2022-03-15 09:41:00
Laporta sem Laporta tam. Prečo Messi nepredĺžil kontrakt, ale čakal do jeho vypršania? Takto sa zahrávala vo francúzskej lige, kde mu to nejde. Trápi sa. V Lige Majstrov mohol byt na očiach, ale tam on subklinicky pohoreli a on mal veľmi zle výkony. Sú to len dva roky, ale takéto dva roky môžu jeho odkazu a statusu naj hráča histórie veľmi uškodiť. Messi v Barce nemal ani jednu slabú sezónu. Takto sa aura o jeho osobnosti naštrbí a dá za pravdu ľuďom čo tvrdia, že bol dobrý len v Barcelone, kde sa hralo na neho a podľa neho. Čo sa návratu týka…. Kto zaručí, že sa zase nebude hra prispôsobovať jemu a z teamoveho výkonu a štýlu hry sa opäť nestane onemanshow, kde výsledky závisia od jeho rozpoloženia? Alves prišiel s tým, že nemamiste miesto v základe. Viete si predstaviť Messiho sedieť na lavičke v Barcelone? Ja nie. Dembele alebo Traore na pravom krídle sú koľko krát úplne v obrane a vypomáhajú? Ono to veľa robí. Hráme oveľa dynamickejšie a rýchlejšie.
tunno Premium
2022-03-15 09:41:59
Messi je strelecky neefektivny to je jeden problem, druhy sposobuju jeho spoluhraci ktori hraju neinteligentne. Minule sezony boli zvyknuti hrat brejky, teraz sa snazia hrat aj kombinacne naco tam mnohi hraci nemaju. Ich futbal vyzera tak, ze ked niekto zrychli hru dobrym riesenim hned dalsi hrac hru pokazi zlym rozhodnutim alebo spomalenim. Súperom sa to lahko brani. Leo nie je az taky prepadak ako sa pise, co sa tyka vytvarania sanci a tranzitov je stale vyborny.
2022-03-15 09:54:05
Sleduji každý zápas PSG kvuli Mesimu.Ale nedá se na to dívat .Příšerně pomalá hra s neuveřitelnýma chybama obránců a záložníků.I v lize soupeřům nahrávají do šancí.A co se týče Mesiho,tak souhlasím tady s názory,že se na hřiští prochází a občas dá dobrou nahrávku.Jinak je upně mimo ,nedokáže již obejít hráče ,ztrácí spousty míčů a po ztratě vypouští obranu ,rychlostně upadá,má špatný tajming na střely(to uz zacalo i u nas) takže drtivá většina střel je zablokovaná .Je také fakt,že mu prakticky nikdo pořádně nenahraje.Spousty nahrávek dostane na poslední chvili,takže jen hned vraci zpet nahravajicimu hraci.Také si myslím ,že by už neměl jít zpátky do Barcelony .Zase by tu byla stara gardapěti hráču věkově kolem 35 a byli bychom tak kde předtím,protože Xavi by je nechával hrat
2022-03-15 09:58:15
Barca uz v novej Etape....
Messi je historia legenda...
Uz mame bez neho projekt a vyzera to zaujimavo....
2022-03-15 10:24:54
Pred rokmi prihliadajuc na Messiho zdravotne problemy v detstve a styl akym hrava som tipoval, ze s vrcholovym futbalom uplne skonci vo veku 35-36. Hernu inteligenciu, prehlad a cit v nohe ma stale ohromne, ale ked sa rozdavali fyzicke danosti, tak zrejme nestal v prvom rade. Nie kazdy ma dane spickovo hravat aj po 35 ako napr. Modric, alebo Ibrahimovic. Taky Iniesta v poslednej sezone vo vrcholovom futbale mal 33, Xavi v poslednej sezone mal 34 a to este vacsinou naskakoval z lavicky, byvaly futbalovy genius a superhviezda Platiny skoncil uz ako 32 rocny a nikoho ani len nenapadne spochybnovat ich status. Len je skoda, ze na rozlucku Messi trafil uplne nefunkcny tim a tym nahrava roznym pochybovacnym "expertom", ktori sa tvaria, ze tych predchadzjucich 15 fantastickych rokov ako keby neexisovalo.
2022-03-15 10:59:15
PSG by prehralo s Realom či by tam bol Messi alebo nie a možno ešte skôr. Väčšinu klúčových prihrávok pre Mbapého robí Messi, či už je to priamo asistencia alebo rozohranie akcie.
To že to Messimu v PSG nejde je spôsob hry PSG, rýchlosť mu nevyhovuje a ak ide o kombináciu tak hráči PSG sú skôr jaloví a nemajú v hlave štýl hry ktorý hrá Messi. Messi hrá na pozícii ktorá v PSG jednoducho nefunguje dobre a nemá okrem Veratiho s kým hrať. Neymar zranený alebo robí tiež individuálne veci, ktoré mu už ani nejdú...
2022-03-15 12:49:31
Messi zas tak zle nehrá, v prvom zápase s Realom hral vcelku dobre, väčšinu akcií, ktoré zakončoval Mbape rozbiehal Leo. to napr. taký Di Maria hral hrozne a ostatní hráči si s ním tiež moc nerozumejú. Ale dúfam, že sa k nám nevráti, už je za zenitom, fyzicky už čoraz menej stíha (alebo sa mu nechce) a mal by hrať už len niekde exhibíčne v MLS.
2022-03-15 13:17:12
citať tu tieto komenty to je niečo neuveritelne, to sa človek musi iba smiať. Každy je tu trener, manažer, prezident a ktovie čo este a pritom o tom viete velky kkt
2022-03-15 22:09:54
Ale všetci pišete blbosti že koho by vytlačil zo zostavi .No toho skleneneho Francuza čo hral hovno od kedy tu je zahral dobre posledne zapasy a už je dobre že nie lepši ako Messi .A to je ešte otazne či to sklenene rozmaznane decko ostane