Najpodstatnejsie je to, ze sme zatial s nikym o tom nerokovali. Ani s Man. City, ani so Silvom ci s jeho agentom. A sam Silva nikdy nepovedal, ze by chcel odist. Takze neviem preco sa toto vobec riesi. Su to len keci zo strany nasho skveleho vedenia (a medii)..
MyzuFCB, v pripade medii je to pochopitelne. A aky dovod mame my? Tuzbu, si neustale robit hanbu? Vkuse nas kritizuju a sa nam posmievaju, a za vsetko si mozeme len my.
So City sme este nerokovali...to mas pravdu...ale ci s jeho agentom nie (Mendesom) to nemozes vediet...Mendes bol uz viackrat v Barcelone a s Laportom maju podla vsetkeho velmi dobre vztahy
Bozemoj vsetky popredne zdroje hovoria o tom ze chce prestupit do Barcelony, dokonca chcel odist z City uz minule leto pretoze chcel byt blizsie k rodine.
Takze podla niektorych by nam stacili 2 tyzdne na to, aby sme vsetko vyrokovali so City, Silvom a jeho agentom, stanovili vsetky podmienky transferu a nasledne podpisali zmluvu. Mmmkay. Ja uz nemam co dodat.
Bernardo Silva would love to join Barcelona but wants to be respectful to Manchester City. Bernardo wants the English side to be happy with Barça's offer.
Ja som proti, a to aj kvôli tomu že pre príchod Bernarda by mal odísť FDJ. Riešme zadácke posty, Alba ani Garcia vôbec nehrajú tak ako by mali.
Môj názor, nikomu ho nevnucujem.
— @FabrizioRomano https://t.co/...
Môj názor, nikomu ho nevnucujem.