To musím říct, že jsem měl i já obavu. Ale jsem rád, že u obav to zůstalo.. ?Teď mám dokonce opacny dojem, že zrovna Xavi je jeden z mála co si to k nim mohl dovolit a je to jen dobře, protože to brzdilo vývoj. A třeba takovej Balde za rok-dva může klidně už patřit mezi top beky světa. Takze Xavimu palec hore! ?
To že si moc nezahrá vedel Piqué už v lete a mohol odísť ako pán. Alba detto,dokonca mal ponuku. Ale oni neverili že Pán Xavi si trúfne. Že môže. Pánmi zostávajú Puyol, Iniesta a Xavi. Vedeli odísť ako odchádzajú ti najväčší. Klobúk dole
Neviem, čí dobre viem, že Puyol, Xavi a Iniesta odchádzali z barcy po ukončení zmluvy a nie v dobe existujúcej platnej zmluvy. To je ale veľký rozdiel. Oni ak dobre viem nedostali ponuku na novú mluvu tak odišli a nie preto lebo tak vehementne chceli uvoľniť miesto pre mladých hráčov.
Iniesta odmitl dozivotni smlouvu Puyol koncil kvuli zdravi a co jsem našel tak: "Xavi také odhalil, že mu Barcelona nabídla prodlouženou smlouvu a přiznal, že jeho matka a fanoušci Barcelony ho téměř přesvědčili, aby zůstal."
Iniesta mal doživotnú zmluvu, to bol najskromnejsi človek čo kedy hral za klub. A vedel kedy odísť....Puyol mal zmluvu platnú ale kvôli zraneniu a rozhodol už nevrátit. A tiež mu krátko predtým umrel otec. Xavi ti nepoviem takto z hlavy v akej bol situácii, ale on mal jasno že chce byť tréner a vedel že Katar mu to umožní v krátkom čase za výhodných podmienok
to ano domluvit se musi vedeni s tim ma jediny problem a to platovy strop.....ale snad se domluvi a definitivne se uzavre spojeni Pique - Barca kdyz uz se stihlo vyresit Pique srdcar a Pique vs pravda
hehe pobavil si ma.
cisla ti este idu, ale s chapanim textu je to uz u teba horsie. ukaz mi, kde v clanku sa pise, ze citujem "ak chce (klub) aby odišiel mu musia vyplatiť peniaze ktoré mu dlží"
MÉS QUE UN CLUB ... Piquemu a aj ďalším dlhujú obrovské prachy. Jasné že Bartomeu ... Treba to vyplatiť a on odíde. Takto keby sám odišiel má problém s vyplatením. Čudujete sa že zostáva pri takých prachoch ? Kto z Vás by neodišiel ani za dlžobu 50 € a nie 50 mil. €.
frost666: prvú polovicu minulej sezóny bola 1/3 hráčov mimo kvôli zraneniam, takže ťažko porovnávať.
cisla ti este idu, ale s chapanim textu je to uz u teba horsie. ukaz mi, kde v clanku sa pise, ze citujem "ak chce (klub) aby odišiel mu musia vyplatiť peniaze ktoré mu dlží"