vyzera ze Portugalci chytili Ronaldovu fobiu a su posadnuti Messim. Inak si neviem vysvetlit, co ich nuti si mysliet, ze fifa chce niekomu dat titul, a rovno Argentine. Nejak si nevsimli, ze v hre su styri timy
Podla mna to brali ako sutaz medzi Messim a CR7, ktorym sa kariera schyluje ku koncu. A to mali prehrate od zaciatku. Kym sa oni snazili pomoct CR7, Messi pomahal svojim. A to je rozdiel.
A-F, lahodný futbal, môžeme fandiť F alebo A, nebudem sa nikdy priečiť, keď vidím skvelé plynulé akcie, útoky, nech vyhrá lepší, alebo možno aj šťastnejší
Na papieri Portugalci mali s Francuzskom a Braziliou mozno najlepsi kader, ale namiesto sustredenia sa na vitazstvo vplyvom medialnej masaze pojali cele MS ako duel Messi-Ronaldo.
ESPN v minulej sezone Ronaldovi venovali rozsiahli clanok, kde sa sustredili na zozbierane data od renomovanych organizacii zaoberajucimi sa statistikami a analyzou vykonov hracov. Zaverom analyz bolo, ze podla aktualnych dat Ronaldo uz nepatri ani medzi top 100 hracov a uz pred necelym rokom odporucali posadit Ronalda v repre na lavicku na ukor Jotu. Podla mojho nazoru Jotova absencia na sampionate bola jednym z rozhodujucich faktorov vypadnutia Portugalska. Druhu vec, co som nechapal bolo, ze pri zraneni Jotu trener takmer vobec nevyuzil Leaa, ktory uz druhu sezonu hraje na fantastickej urovni z lavej strany mohol vetrat obrany podobne ako Mbappe v drese Francuzska. Namiesto neho minuty dostavail trapiaci sa Felix s Ronaldom a na Leaa ostal v podstate garbage time.
Myslím, že ani Portugalský tréner nemal dostatočnú analýzu súpera. Najmä 1. polčas bol podľa mňa až najívny. Podľa mňa hrali slabo inak tak dobrí hráči, ako Bernardo Silva, Dias, Felix. Krajní obrancovia slabý. Veľmi dobrý Cancelo len ako náhradník
Presne. Treba si pozriet alebo precitat co vzdy robia ked oslavuju vyhru alebo sa zlostia za prehru. Francuzsko a Belgicko to velmi dobre vedia. Tak ako vedia, ze taki ludia vzdy fandia svoje krajine (povodu).
Spominam si este na zapas Francuzsko-Alzirsko a na to, ako vacsina "miestnych" fanusikov piskala pocas francuzskej hymny a fandila Alzirsku. A to, co potom robili po zapase som uz spominal.
ESPN v minulej sezone Ronaldovi venovali rozsiahli clanok, kde sa sustredili na zozbierane data od renomovanych organizacii zaoberajucimi sa statistikami a analyzou vykonov hracov. Zaverom analyz bolo, ze podla aktualnych dat Ronaldo uz nepatri ani medzi top 100 hracov a uz pred necelym rokom odporucali posadit Ronalda v repre na lavicku na ukor Jotu. Podla mojho nazoru Jotova absencia na sampionate bola jednym z rozhodujucich faktorov vypadnutia Portugalska. Druhu vec, co som nechapal bolo, ze pri zraneni Jotu trener takmer vobec nevyuzil Leaa, ktory uz druhu sezonu hraje na fantastickej urovni z lavej strany mohol vetrat obrany podobne ako Mbappe v drese Francuzska. Namiesto neho minuty dostavail trapiaci sa Felix s Ronaldom a na Leaa ostal v podstate garbage time.