Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2022-12-13 22:41:27
Tipoval som, že Chorváti postúpia na penalty, ale som rád. Argentína doteraz nehrala dobre, ale v pravom momente sa zlepšili. Kongratulácia.
2022-12-13 22:41:30
Nevidim velky rozdiel medzi najlepsim a najhorsim. Leo Messi zlomil Chorvatov. ? Bodka. ?
Rasto Premium
2022-12-13 22:43:00
Už len zopakovať takýto výkon vo finále. A najlepšie ešte niečo pridať a kráľ kráľov sa zaslúžene dočká. Dnes pochvala pre všetkých,super výkon.
2022-12-13 23:12:58
V 2014 som preplakal celu noc po finale.. dufam ze v nedelu budem opat plakat ale tentokrat od radosti
2022-12-13 23:18:55
To akým spôsobom prešiel cez 20 ročného Gvardiola, v 35tich rokoch, neskutočné. Človek až žasne, čo každý zápas vyvedie. A to všetci, sme tu vieme, čoho je schopný a aj napriek tomu vždy keď niečo podobné predvedie, ostaneme v úžase ako keby sme to nečakali :)) Messi je dar pre celý futbalový svet a mali by sme byť vďační, že sme mohli sledovať toľké roky, lebo takého hráča už neuvidíme.
2022-12-13 23:36:48
Teraz bude najdôležitejšie sa vzrovnať s tlakom, ktorý bude zo všetkých strán. Všade sa bude miliónkrát omieľať posledná Messiho šanca, všade sa budú pripomínať všetky zbabrané finále od 2014. Pravdepodobne štadión bude praskať vo švíkoch, dnes už bolo vidieť ako to vrelo v Buenos Aires. Všetci budú rozprávať o tom, že sa Messi môže dostať na piedestál večnej slávy a vyrovnať sa božskému Diegovi (minimálne v argentínskom ponímaní je Diego boh). Scaloni bude mať podľa mňa prácu najmä na mentálnom nastavení. Už dnes De Paul povedal, že bojujú za Messiho. Celý šampionát padajú k jeho nohám komplimenty od spoluhráčov, ako to robia pre neho atď. A vieme, že sa Leo v tých ťažkých zápasoch vie psychicky zlomiť. Kľúčové bude, aby nenastúpili na finále príliš prmeotivovaní, aby nezahodili 1-2 tutovky alebo nedostali lacný gól. Potom sa môže stať všeličo. Snáď si to Mesiáš za svoju večnú kariéru a všetky finále, v ktorých trpel, vymodlí. ??
2022-12-13 23:55:22
Messi es dio
2022-12-14 06:37:23
Když byl Messi u nás, tak jsme ho několikrát kritizoval,ALE jen kvuli tomu, že mu celý tým už od stoperů předával balon,aby on něco vymyslel,prostě se na něho moc spoléhalo a to nebylo dobře.
Ale když vidim co předvádí, je neskutečnej,nejlepší a bohužel od něho jsou všichni zatím na míle daleko,takového fotbalistu tu v brzké době nevidím.Vychvalovaný Mbappe mu nesahá ani po kotníky !!!
2022-12-14 11:22:55
najlepsie okrem spominanych veci, ze leo kopol normalne penaltu
2022-12-14 12:41:16
Najhorsie - ake penalty sa piskaju na MS...